19th February 2013, 19:21
3 out of 3 members found this post helpful.
Salut,
1.Foarte important: Nimeni nu stie strategia "care sa reziste la update-urile google" fiindca nu se cunosc ce schimbari de algoritm urmeaza.
2. Nu este riscanta promovarea unei categorii atata timp cat se respecta o dsitributie aproximativ egal de linkuri catre index, categorii, pagini de produse, totul trebuie sa fie cat mai natural.
3. Site-urile cu anunturi de calitate de tipul tocmai.ro au un raspuns acceptabil in vederea optimizarii unei categorii, dar mult mai bune decat aceasta metoda de optimizare a unei categorii sunt comunicatele de presa, articolele, social bookmarking.
4. Optimizarea unei categorii doar prin articole/ advertoriale depinde foarte mult de concurenta.
5. Sunt directoare web care accepta si deep link, link catre categorie, un director web de calitate cu deep link este federal.ro, majoritatea ofera aceasta optiune cu plata.
Mult succes cu proiectul tau !
19th February 2013, 19:37
1 out of 1 members found this post helpful.
Cu cat promovezi mai multe pagini interne cu atat este mai bine, este nevoie pentru un profil de link-uri echilibrat.
Eu am retineri mari in legatura cu link-urile din directoare, e posibil ca in timp sa fie o strategie foarte nociva.
As merge pe advertoriale, directoare de articole, social media, book marking
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
25th February 2013, 12:31
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
dragusind
Am inteles de la lancetti ca e indicata o distributie egala de backlinks intre homepage, categorii si produse.
(Trebuie sa analizezi sa fie aprox. 30-30-30 % distributia de backlinkuri noi pe cele 3 tipuri de pagini ??? )
Alte pareri ?
Also, daca ai mai multe categorii la un magazin ... sunt curios daca e indicat sa promovezi la nivel global sau poti promova doar cateva categorii in functie de sezon?
Daca ai pune in mon natural un link catre un magazin online tu spre ce ai pune link-ul?
Home page si direct produs mai putin pe categorii
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
25th February 2013, 13:09
2 out of 2 members found this post helpful.
Trebuie sa mergi dinspre produse catre home page.