Depinde de mai multi factori.
Uite, eu cumpar si folosesc domenii din drop. Domenii cu PR si culmea, in ciuda a tot ce spun colegii (neinformati), la ale mele ramane PR-ul.
Am si exemple, fireste, de domeniu achizitionat recent, vizitat si indexat de Google.
Daca le iei pentru PR si pentru a vinde advertoriale pe fiverr, este ok, faci bani cu ele. (idee de afacere, btw)
Pentru utilizare proprie trebuie sa studiezi putin aspectul, nu este asa simplu. PR-ul conteaza intr-o masura mica. Trebuie sa adaptezi putin site-ul, sa se muleze pe nisa ta, sa vezi ce backlinkuri i-au ramas etc.
Trust, but verify.
Domeniul era expirat. De nume mi-a spus ca avea relevanta pe domeniul meu, din aceasta cauza el nu a fost interesat. Era ceva cu digital....
Nu era vorba de o investitie. Ma costa 10 Euro, daca ar fi fost sa merite era nimica toata.
Asta am banuit si eu, si mai mult, mi se pare corect sa fie asa. N-ar fi corect sa am PR 1 si sa fiu cocosat de munca iar altul sa aiba 8 ca a fost smecher...
Merita probabil luat daca prezita numele interes.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Poate conteaza si ce pui pe el. Daca vii cu ceva care se muleaza pe standardele Google isi pastreaza macar o parte din PR...
Domnilor aici vorbim despre domenile sterse nu despre domenile in drop.. Mishu eu iti indic sa nu cumperi domenii sterse cu pr, cele in drop pot confirma ca se poate salva pr-ul, dar nu despre asta era vorba.. asta e parerea mea.
Nu am experiente de scadere a PR-ului pentru site-uri cu continut.
Singurul caz este o scadere de la 4 la 0, la un domeniu de care am uitat si a stat o luna fara pic de continut.
In rest, ma mai uit si pe domeniile pe care le-am lasat sa fie cumparate de altii (sterse/dropped) si PR-ul se pastreaza pana in ziua de azi, dupa 1-2 ani, chiar daca tot continutul a fost schimbat.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Explica-ne si noua care e diferenta te rog, sa priceapa toata lumea despre ce vorbim.
Trust, but verify.
In linii generale domeniile expirate isi pastreaza Pr, cel putin la mine
E tot aia. Sters sau dropped inseamna ca nu mai exista si poti sa-l iei. Nu exista nici status de sters, nici status de dropped. Vezi aici toate statusurile: Guide to Domain Name Status Codes courtesy of WDBC
Caut cu jingle.ro.
e forumul plin de astfel de subiecte, dar cine are timp sa citeasca?
Pierdere de timp, zi de zi, aceleasi subiecte, deschise de cei noi. Pentru ce mai e forum? Sa facem un q&a, e mai simplu.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)