Salut tuturor, am gasit site ul : dbogdan.com ,mie imi afiseaza ca are pr 4, ceea ce mi se pare ciudat.
Ce parere aveti?
Salut tuturor, am gasit site ul : dbogdan.com ,mie imi afiseaza ca are pr 4, ceea ce mi se pare ciudat.
Ce parere aveti?
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Parerea mea este ca Google a devenit cam ciudat cu PR-urile astea. Am vazut siteuri varza, altele varza cu carne care au page rankuri foarte mari.
e fake pr
info:dbogdan.com
Nu e ciudat, ieri a expirat domeniul.. mai dureaza pana se face update
Signatura lipsa
Nu e nimic ciudat, se poate ca acel domeniu sa fi expirat intre update-uri de pr si la urmatorul update va ramane fara pr, simplu, am gasit domenii si cu pr 6-7, dar nu indic folosirea lor, acum un an era un individ pe cwr care cumpara domenii de genul punea repede pe ele un wp si vindea linkuri de pr4-7 la preturi "incredibil de mici" un tepar jegos... (in curand va fi un nou update de pr).
Si eu am patit cu un domeniu pe com ....a expirat domeniul, updateul de la google l-a prins expirat, a luat la PR - N/A. Dupa ce l-am activat la urmatorul update si-a revenit PR.
Si eu am patit cu un domeniu pe com ....a expirat domeniul, updateul de la google l-a prins expirat, a luat la PR - N/A. Dupa ce l-am activat la urmatorul update si-a revenit PR.
Asta doar daca si-a pastrat backlinkurile si continutul initial, e posibil.
da, au fost pastrate si backlinkurile si continutul
Da , e posibil sa aiba pr 4.
In trecut a avut ceva content pe el Internet Archive Wayback Machine si chiar activitate: Bogdan Dascalescu - Social Media | Blogging | Life Bogdan Dascalescu
Vine insa un timp in care omul pricepe ca hobby e hobby si veniturile aduse din munca la blog sunt prea mici, asa ca il abandoneaza.
Interesant de citit in arhiva How To: Cum embeduiesti filmele de pe facebook la tine pe blog?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)