Nu ma asteptam sa fie atat de multe topicuri deschise, are dreptate Tom.
Nu vad rostul sa reluam discutiile pe aceleasi teme.
Nu ma asteptam sa fie atat de multe topicuri deschise, are dreptate Tom.
Nu vad rostul sa reluam discutiile pe aceleasi teme.
Nu am chef să te critic acuma dar ce rost mai are căutarea pe site atâta timp cât trebuie să intru de pe google? Ce rost mai are să vizitez forumul când pot pur și simplu să caut cum zici tu? Mi se pare o aberație totală să intru pe seopedia, să dau close ca apoi să caut în google ceea ce mă interesează(oricare ar fi căutarea). Păi ce rost mai are search-ul de aici dacă oricum nu este folositor nimănui? Ori îl scoateți, ori îl faceți funcțional 100% !
On-topic : @Dan, domeniul pe care-l ai cu pagerank 4 a pierdut linkurile pe care le avea înainte să îl iei sau au rămas ?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Buna intrebare.
Domeniul are vechime mare si are un singur link. Care a ramas.
Dinamica domeniului contrazice oarecum regulile cunoscute ale PR-ului, pentru ca link-ul vine de pe o pagina PR2 si teoretic ar trebui sa aiba PR1 sau PR0. Incerc sa imi dau seama ce relevanta are vechimea domeniului in calculul PR-ului, pentru ca link-uri nu a pierdut de cativa ani incoace, deci a trecut cu bine de mai multe update-uri.
Trust, but verify.
Are un singur link de cativa ani, nu de cateva luni.
Ma citez:
pentru ca link-uri nu a pierdut de cativa ani incoace, deci a trecut cu bine de mai multe update-uri
Trust, but verify.
Nu te obliga nimeni sa intrii pe site, poti sa citesti din google cache.
SEOPEDIA ofera informatii gratuite, deci nu poti sa ceri anumite lucruri atata timp cat beneficiezi de un serviciu gratuit. Tu singur iti faci "setup-ul", nu-l ceri sau mai grav, il impui.
Cu atat mai mult devine stresant sa discutam la infinit aceleasi subiecte.
Ai negativ pt fraza de mai sus.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Dan - scuze, acum cu bold am vazut mai bine si intr-adevar este destul de ciudat sai ai PR4 cu un singur backlink de pe o pagina cu PR2 de cativa ani, esti primul de la care "aud" o asemenea ciudatenie algoritmica.
Si la mine la fel, e prima oara cand vad. Link-ul e de pe un domeniu .ac.uk (.edu englezesc), dar nu este nici pe departe singurul link de pe pagina. E drept, celelalte linkuri duc toate catre .edu, .gov, .ac.uk dar teoretic n-0ar trebui sa intervina asupra PR-ului.
Trust, but verify.
Multumesc!
Buna idee!
Din discutiile de pana acum, trag concluzia ca nu este de neglijat o astfel de oprtunitate, mai ales daca nu presupune o investitie mare. Poate fi mai usor sa mentii un PR decat sa-l obtii.
Off-topic: Imi cer scuze pentru polemicile create prin deschiderea acestui subiect, ma simt vinovat.
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)