2 out of 2 members found this post helpful.
un domeniu expirat se poate inregistra, nu are ce sa ti vanda prietenul.
nu inteleg in rest ce inseamna rank in google si la ce pozitii te referi...
da, cand se indexeaza noul continut practic google reevalueaza siteul.
rank = pozitie
rank = page rank?
"nume care nu mi-a fost comunicat"? Pai cum?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Cine nu stie, foloseste expireddomains.net pentru a afla ce domenii sunt expirate, sau expira in curand.
Cat despre domeniul odata expirat, si reanregistrat de tine, este ca si un domeniu, care nu a fost niciodata inregistrat!
Deci, nu se merita sa ii dai mai mult pe el, decat este pretul unui domeniu nou inregistrat (vezi promo code pt inregistrare domenii
)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Postat în original de
Serban Cristian
am inteles acum. exista zeci de siteuri si aplicatii care vaneaza aceste domenii, sincer am dubii mari ca exista in acest moment un domeniu cu PR8 care sta si nu il ia nimeni.
mai departe nu am experimentat ce se intampla cu
PR ul la drop.
PR-ul unui domeniu expirat, ramane asa pana la primul update, cand revine la N/A sau 0 (zero). Iti zic din experienta.
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Mishu
Ideal ar fi sa stiu ce sa fac daca se mai ivesc astfel de ocazii.
Sa ii zici ca si tu stii de unde se pot cumpara domenii expirate cu PR!
Ideea este, ca nu se merita sa investesti in domenii expirate, indiferent de vechime, autoritate, PR, pt ca nu mai au valoarea ca si cand raman inregistrate, dar sunt transferate.
3rd April 2013, 18:12
1 out of 2 members found this post helpful.
Pot sa confirm si eu ca un domeniu expirat cu pr dupa ce il inregistrezi si pui continut va pierde acel pr.. va pierde pr-ul exact dupa prima vizita a bootului google la tine pe site.