Eu recomand sa completezi singur. Pe langa cuvintele cheie pe care ai luat in considerare cand ai scris articolul mai poti pune si alte cuvinte cheie, cuvinte care apar de mai multe ori in articolul respectiv.
Ca sa vezi numarul cuvintelor cheie si importanta lor in articol, poti utiliza de exemplu acest site textalyser.net , dar sunt multe alte siteuri sau programe care te pot ajuta in alegerea cuvintelor cheie.
Roli am analizat articolul i-gadget.ro/review-acer-aspire-e1-531-notebook si am observat ca ce am pus eu la descrierea articolului se afla si in sursa paginii, la fel si la cuvintele cheie, insa pentru a fi foarte sigur ai timp sa iti arunci un ochi, te rog.
Benko Zoltan, interesant site-ul insa, ori articolul meu nu este facut cum trebuie, sanse de 90%, ori nu a gasit cuvintele la care ma asateptam.
offtopic:
Nu stiu ce sa zic, si eu am patit asa ca nu am gasit cuvantul cautat dar dupa aceea mi-am dat seama ca am gresit o litera si de aceea nu l-a gasit. Oricum are un fild pentru cuvinte speciale unde poti pune cuvantul cheie pe care il cauti si iti arata de cate ori apare in pagina. Eu folosesc acest site dar poti folosi orice alt site de densitate cuvinte cheie. Am postat ca poate va ajuta la alegerea cuvintelor cheie, nu este siteul meu sa-i fac reclama.
Ok. Multumesc de ajutor.
Sa ma iertati ca ma bag, dar sunt curios de cateva lucruri. Si eu sunt fan All in One SEO, si il folosesc de mult, dar aproape NICIODATA nu il completez.
1. Banuiesc ca atunci cand il las necompletat, in cautari va aparea titlul articolului de pe blog si in locul descrierii din plugin, banuiesc ca ar aparea o sectiune din articol, unde apare (apar) si cuvintele cheie. Deci asta era in mintea mea... :-s
2. "- elimina /category/ din url (trebuia sa instalezi plugin separat)" asta-i noua pentru mine. Eu am domeniu/categorie/articol. De ce ar trebui sa caut o solutie sa imi scoata "categorie" din url?
Sper sa ma lamureasca si pe mine cineva. Multumesc anticipat.
Eliminarea "category" din url se refera la url-ul categoriilor. La articole poti seta cum vrei tu de la Permalinks. Dar categoriile, by default, au url-ul site.com/category/categoria-ta.... Si unii prefera sa nu mai fie "/category" in url, din diverse motive si atunci se poate folosi un plugin sau direct o linie de cod in .htaccess, dar mie nu-mi place sa ma joc in htaccess, asa ca prefer sa instalez un plugin din 2 click-uri
Signatura lipsa
Imi multumesc de raspuns. Acum sunt lamurit. Eu credeam ca se vorbeste de permalink-uri. In legatura cu punctul 1 pe care l-am scris mai sus, ce parere ai? Gresesc mult pt ca il las necompletat? Dupa cum am mai zis, eu banuiesc ca in cautari va aparea titlul art de pe blog + la descriere, o fraza aleatorie care contine keyword-ul cautat de user pe google.
Din ce stiu eu, la temele clasice, la titlul postarii pune "numele articolului | nume blog", ceva de genul, iar pe categorii si tag-uri concateneaza jenibil, titlul categoriei cu numele blogului, fara spatiu intre ele.. Ideal ar fi sa pui tu manual titlul la fiecare postare macar.
Descrierea, intr-adevar, poate fi omisa, google va afisa cea mai relevanta fraza sau combinatie de fraze din textul paginii. Dar acum depinde, daca o scrii tu, poate uneori obtii un call to action mai interesant, sa zicem.. un mesaj mai bun decat o fraza random. De exemplu, pt o reteta de pizza, sa zicem, in loc sa-ti ia google din text si sa-ti afiseze "... m-am gandit sa va prezint o reteta de pizza, deoarece gatita acasa iese mai buna, plus in ca cea din oras poate contine chestii dubioase...", mai bine pui tu o descriere mai interesanta: "Reteta de pizza cu rata de succes de peste 90%. Urmati reteta pas-cu-pas si in 45 de minute veti avea o pizza mai buna decat orice alta pizza din oras".. Ai prins ideea
Signatura lipsa
Am inteles pana aici. Eu am dat nofollow la taguri si la arhive. O sa incep sa completez macar titluri. De obicei am o problema cu ele. Recomandat ar fi sa pun altele decat cele puse la articol, sau nu conteaza daca sunt la fel?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)