Mai foloseste cineva acest plug in de Wordpress? Eu am continuat sa l folosesc dar fara sa mai bag nimic la keywords, pentru ca am auzit ca fac mai mult rau decat sa ajute la SEO. Ma poate lamuri cineva?
Mai foloseste cineva acest plug in de Wordpress? Eu am continuat sa l folosesc dar fara sa mai bag nimic la keywords, pentru ca am auzit ca fac mai mult rau decat sa ajute la SEO. Ma poate lamuri cineva?
Eu inca il folosesc. Doar pe acesta pentru site-urile facute cu Wordpress.
Google nu mai "recunoaste" keyword-urile, asa ca degeaba le pui. Nici rau nu iti face pe de alta parte, pentru ca alte motoare de cautare inca le recunosc.
Dar daca public un articol cu un titlu si in plug in pun alt titlu din cauza limitei de caractere, afecteaza cu ceva? Sau voi depasiti acea limita de 60 de carac. pt titlu si 160 pt description?
Si eu inca il mai folosesc. M-am obisnuit cu el si face tot ce am nevoie pentru un wordpress.
.
@Bogdan, titlurile sunt vizibile in SEPRs pana la 70 de caractere. Conteaza numarul de pixeli al caracterelor. Nu trebuie sa iti faci probleme din cauza ca un titlu are mai mult de 60-65 de caractere, sau ca o meta descriere are mai mult de 156 de caractere. Daca tu ai in cap un titlu interesant si lung lasa-l asa, pentru ca se va vedea in pagina.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Am inteles. Ms frumos tuturor!
Mi se pare destul de util acest plugin. Il folosesc si eu pentru majoritatea site-urilor mele. Este destul de folositor atunci cand doresti sa mai adaugi cateva cuvinte cheie in titlul meta si titlul articolului sa ramana neschimbat. Plus ca iti permite sa adaugi fiecarui articol in parte o descriere meta separata, ceea ce conteaza foarte mult pentru google.
Lungimea caracterelor nu conteaza. Cel putin pe mine nu m-a afectat in SERPS titlul sau descrierea mai lungi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)