Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Robots apare de doua ori in sursa

Afișare hibrid

Roli este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit Robots apare de doua ori in sursa

Salutare,

Studiam astazi pagina mea din cauza webmasters toolsului care spune ca am meta descrieri duplicate, insa care sunt de forma site/categorie/ si site/categorie/page1/ de exemplu.

Intr-un subiect aici pe forum am vazut ca e nevoie sa pui ceva link rel=cannonical insa eu am observat ca asta apare in sursa paginii mele.

De asemenea am observat ca acel meta name=robots apare de doua ori, o data din tema cred, si mai jos din all in one seo pack. la prima de sus e pus index, follow si la a doua noindex, follow. Cred ca prima se ia in considerare si nu stiu daca e bine

Categoria pe care testez asta e trupededans.ro/trupe-de-dans/bucuresti spre exemplu.

Faza e ca nu as vrea sa ii dau noindex la categorii pentru ca sunt destul de importante pentru mine, ce as putea sa fac in privinta asta?

gabetu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th April 2011
    Locaţie
    Piatra Neamt
    Posturi
    186
    Putere Rep
    29

Implicit

Categoria data ca exemplu "trupededans.ro/trupe-de-dans/bucuresti" nu este indexabila.
    Sterge <meta name="robots" content="index, follow" /> din header.php si lasa "index,follow" pentru categorii in AIO.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit

Ideea e ca in header.php nu gasesc deloc acea linie data de tine. header.php din folderul temei ma refer. Tu te referi sa sterg din tema si sa las din all in one seo ? Nu stiu unde as putea sa dau de linia aia.

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Pune codul din header aici, intrun printscreen sau pe pastebin, ca sa ne uitam la el..
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Daca nu ma insel utilizezi templateul zenko iar acesta are implementat wpzoom seo option. In wpzoom seo are filduri pentru descriere si titlul meta pentru homepage, asa ca este posibil sa se suprapuna cu all in one seo pack. Am vazut ca la theme option are functia de disable pentru wpzoom seo, incearca sa dezactivezi si vezi in sursa paginii daca se rezolva situatia. Daca da atunci acolo este problema. Probabil ca la wpzoom seo din setari poti elimina problema respectiva.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit

Multumesc pentru raspunsuri, Benko Zoltan aveai dreptate, am reusit sa dezactivez din setarile temei. Acum ca am facut aceste modificari, daca v-as ruga frumos ati putea sa analizati 2 minute aceste setari de meta din categorii si prima pagina, si sa-mi spuneti daca este in ordine si daca cu aceste setari ar trebui sa dispara acele duplicate metadesciptions ?

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    26

Implicit

Da, se vede clar ca dubleaza meta descriptions, de fapt tema baga descrierea lui in pagini. La categorii pune aceeasi descriere ca si in prima pagina, unde ai continut de exemplu in pagini iti ia primul paragraf pentru descriere seo automat. Nu stiu cum poti scoate din setari, pe mine ma cam depaseste.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit

Ideea e ca mie-mi apare descrierea paginii / categoriei / articolului o singura data, nu stiu la ce te referi mai exact, dar daca la og:description aia e pentru facebook si nu prea are treaba din cate stiu. Mai poate analiza cineva daca va rog?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cine apare pe Google map
    De madalin_wrc în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 5th September 2012, 11:50
  2. Nu imi mai apare siteul in Google
    De CODEX în forumul Google
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 26th January 2012, 13:07
  3. Nu imi mai apare situl in google
    De daniweb în forumul Google
    Răspunsuri: 2