Citat Postat în original de dragusind Vezi Post
Scenariu: Sa zicem ca avem 10 articole pe 10 siteuri diferite care contin ancore atat catre site-ul principal cat si catre pagini/categorii interioare ale acestuia.

Exista o varianta safe de promovare a lor care sa nu ridice vreun flag rosu de la google ?
Ce solutii ar fi sa creasca valoarea articolelor / impactul in serps pe ancorele din articole ?
M-am gandit pana acum la 4 variante:
1.Agregatoarele de articole -- Dar... am auzit de la cateva persoane ca pot risca chiar sa le scada valoarea.
2. Directoare de articole. (Adica sa fac articol secundar la articolul principal) . Suna natural dar daca sunt directoare de articole generaliste nu prea vad cum ar putea sa ma ajute .
3. Semnale sociale: FB likes, Tweets, Retweets, G+1 .
4. Articole secundare de pe bloguri sau alte siteuri cu ancora catre articolul principal .

Cum credeti ca se merita sa fie facut tier 2 linkbuilding ?
E ok vreo varianta din cele enuntate sau exista altele ?
Sunt curios cum poate depista google un tipar negativ pentru serps sau cum sa evit crearea unui tipar negativ.
3 si 4 sunt metodele cele mai bune, desi mai greu de realizat fata de 1 si 2.

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
In primul si primul rand, iti recomand sa nu mai pui doua linkuri in articole (unul catre index si unul catre pagina interioara). E o metoda de linkbuilding fortata, in opinia mea. Lasa un singur link, eu as pune doar catre pagina interioara.
Nu inteleg de ce spui ca e o metoda fortata. E o metoda foarte folosita, chiar si in mod natural (aka cand nu esti tu cel care pune sau cere linkurile). Din experienta mea, de multe ori exista un link catre homepage (in cazul unui guest post de exemplu, la author bio) si unul sau mai multe linkuri catre pagini interioare (referinte in articol).

Un alt exemplu natural, scris de cineva din nisa SEO despre un altcineva din nisa SEO: "Wil Reynolds from SEER Interactive recently wrote a post regarding the Not Provided issue, mentioning that...", unde cuvintele in bold sunt link-uri (primul catre homepage, al doilea catre articolul la care se face referinta).