Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 29

Subiect: metode de promovare...in natura

zaducu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    119
    Putere Rep
    39

Implicit metode de promovare...in natura

Sunt curios daca a incercat cineva de pe acest forum sa isi promoveze site-ul(urile) prin stickere, stenciluri, postere,bannere, poate chiar si flyere...am vazut in Iasi pe unele taxiuri o adresa la un site ce se ocupa de "sistem de acoperire cu folie pt.autoturisme" - mie mi se pare ingenioasa ideea de a pune pe mijloace de transport gen tramvai, maxi taxi, taxi, troleibuz etc o astfel de reclama pt ca ea este mobila si multi o vor vedea in oras.Postere care sa fie axate pe exclusiv pe reclama unui site am vazut numai de la Elsaco facand reclama magazinului sau virtual.

Cati dintre romanii care merg pe strada si au calculator si internet acasa, cand vad o adresa web pe un mijloc in transport, un perete, un bloc etc o tin minte si cand ajung acasa o tasteaza in sistem Adress Bar-ul browserului?
    Cum ii poti starni curiozitatea 'pietonului' ca sa tina minte adresa?
    Oare e rentabila o astfel de reclama ?

Multe intrebari se pot pune eu as fi curios sa fac un experiment cu stickere prin oras sa vad daca imi creste numarul de vizitatori directi.Un dezavantaj evident este acela ca nu poti decat aproxima numarul de vizitatori veniti dintr-un asemenea tip de reclama , nu poti sti ce le-a starnit curiozitatea de ati accesa site-ul decat daca faci un sondaj de opinie un 'focus group' ( deja o dam in bani multi - cheltuiala mare )

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    40

Implicit

Cred ca metoda asta e buna pentru branding, in nici un caz promovarea pentru vanzari. Nu stiu care sunt preturile pentru o astfel de campanie, dar cred ca ar trebui sa ajungi la o dimensiune de genul emag sau ceva, si apoi probabil vei avea si banii si motivul pentru care ai putea sa-ti faci astfel de reclama, iar efectul ar fii destul de bun.
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Sa nu radeti de mine, dar eu ma gandesc de ceva vreme sa ofer utilizatorilor posibilitatea de a descarca si utiliza carti de vizita cu ID-ul lor atunci cand recomanda site-ul.
    Aceasta pentru a sti cine, cum si cat a recomandat. Eu cred ca se impusca doi iepuri dintr-o lovitura : oferi o chestie utila si te promovezi si tu.

Vivi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    5th October 2005
    Locaţie
    New York
    Posturi
    59
    Putere Rep
    38

Implicit

Acum trei ani a fost umplut bucurestiul cu afise despre un site, cinestiecastiga.ro. Rezultatele au fost foarte slabe, traficul site-ului a crescut cu vreo 400 de vizitatori pe zi...

In ultimul an au mai fost la Radio Total (radio local in Bucuresti, nu ii cunosc cifra de audienta). Rezultatele au fost practic invizibile, imi pare rau ca nu mai stiu despre ce site era vorba dar imi aduc aminte ca m-am uitat in trafic.ro si nu s-a simtit nimic.
    Octavian Costache
    http://www.vivi.ro

Razvan Pop este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    9th July 2004
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    1.376
    Putere Rep
    43

Implicit

Chiar ma gandeam zilele astea la aspectele unei campanii la Radio.

Eu zic ca poti incerca sa promovezi o imagine sau un brand, un site e mai greu.
    Cu stima,
    Razvan Pop

zaducu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    119
    Putere Rep
    39

Implicit

mie unul mi se pare foarte interesant outdoor advertising-ul si aduce mari beneficii unui brand dupa cum bine ziceati

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    50
    Posturi
    408
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Razvan Pop &#064; Nov 26 2005, 09&#58;39 PM) [post=7209
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Chiar ma gandeam zilele astea la aspectele unei campanii la Radio....
    Eu imi promovez unul din site-uri (de fapt imi promovez business-ul dand ca metoda de contact numai site-ul) intr-o campanie radio de 3 luni. Rezultatele sunt slabe ca vanz]
    Chiar ma gandeam zilele astea la aspectele unei campanii la Radio....[/QUOTE]

Eu imi promovez unul din site-uri (de fapt imi promovez business-ul dand ca metoda de contact numai site-ul) intr-o campanie radio de 3 luni. Rezultatele sunt slabe ca vanzari... dar e ok ca brand-ing.
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Marius Ciocan &#064; Nov 30 2005, 11&#58;04 PM) [post=7401
    Eu imi promovez unul din site-uri (de fapt imi promovez business-ul dand ca metoda de contact numai site-ul) intr-o campanie radio de 3 luni. Rezultatele sunt slabe ca vanzari... dar e ok ca brand-ing.
    poti sa detaliezi un pic?

ce inseamna e ok ca branding? cum ai tras aceste con]
    [/QUOTE]

poti sa detaliezi un pic?

ce inseamna e ok ca branding? cum ai tras aceste concluzii, ce evaluari ai facut?
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

EPoX este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th January 2006
    Locaţie
    Romania / Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    438
    Putere Rep
    39

Implicit

eu imi promovez situl prin stikere pe masinile din comunitatea auto formata in iasi de catre situl meu, sunt partener media la cursele organizate in Iasi si astfel numele sitului apare pe fluturasele impartite prin oras cu invitatiile la curse.

Alte metode ar mai fi publicitate pe alte forumuri/situri de acelasi gen, mass msg-ul pe yahoo atunci cand exista noutati ce merita vazute.
    Advertising and news - https://www.iasi4u.ro

GExGE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    373
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de EPoX &#064; Feb 8 2006, 06&#58;54 PM) [post=9897
    mass msg-ul pe yahoo atunci cand exista noutati ce merita vazute.
    Vorbesti serios ?

Sper ca nu pui la sfarsit: "Daca nu dai mai departe ai ghinion toata viata..."

Si ca sa revin la subiect: Eu am vreo 20 000 de calendare cu reclama pe verso (pt sexstuff.ro).

Deocamdata am dat pe la prieteni, astept sa se mai i]
    mass msg-ul pe yahoo atunci cand exista noutati ce merita vazute.
    [/QUOTE]

Vorbesti serios ?

Sper ca nu pui la sfarsit: "Daca nu dai mai departe ai ghinion toata viata..."

Si ca sa revin la subiect: Eu am vreo 20 000 de calendare cu reclama pe verso (pt sexstuff.ro).

Deocamdata am dat pe la prieteni, astept sa se mai incalzeasca si le distribui
    moviereads.com - flip pages, not content

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Metode gratuite de promovare a unui site
    De Nic în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th May 2011, 15:47
  2. Metode de promovare internationala, regionala, demografica si etno marketing
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th July 2009, 09:01
  3. cele mai "tari" metode de promovare
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th August 2008, 09:09
  4. Ce alte metode de promovare putem folosi?
    De opeth în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th October 2007, 13:39
  5. Ce alte metode de promovare putem folosi?
    De Razvan Pop în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th April 2005, 16:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •