metode de promovare...in natura
Sunt curios daca a incercat cineva de pe acest forum sa isi promoveze site-ul(urile) prin stickere, stenciluri, postere,bannere, poate chiar si flyere...am vazut in Iasi pe unele taxiuri o adresa la un site ce se ocupa de "sistem de acoperire cu folie pt.autoturisme" - mie mi se pare ingenioasa ideea de a pune pe mijloace de transport gen tramvai, maxi taxi, taxi, troleibuz etc o astfel de reclama pt ca ea este mobila si multi o vor vedea in oras.Postere care sa fie axate pe exclusiv pe reclama unui site am vazut numai de la Elsaco facand reclama magazinului sau virtual.
Cati dintre romanii care merg pe strada si au calculator si internet acasa, cand vad o adresa web pe un mijloc in transport, un perete, un bloc etc o tin minte si cand ajung acasa o tasteaza in sistem Adress Bar-ul browserului?
Cum ii poti starni curiozitatea 'pietonului' ca sa tina minte adresa?
Oare e rentabila o astfel de reclama ?
Multe intrebari se pot pune eu as fi curios sa fac un experiment cu stickere prin oras sa vad daca imi creste numarul de vizitatori directi.Un dezavantaj evident este acela ca nu poti decat aproxima numarul de vizitatori veniti dintr-un asemenea tip de reclama , nu poti sti ce le-a starnit curiozitatea de ati accesa site-ul decat daca faci un sondaj de opinie un 'focus group' ( deja o dam in bani multi - cheltuiala mare )