http://www.ziaruldesibiu.ro/fullnews.php?ID=2304
Versiune printabilă
Despre reclamele in lift
Si la noi in Iasi era un local numit Best Bite in care la WC aveai dreptul de ati da drumu la creativitate ( a nu se intelege altceva :lol: ) pe pereti gaseai o gramada de anunturi, reclame scrise cu markeru, stickere lipite. Patronul fiind de acord cu acest schimb de informatii intr-un spatiu atat de intim :p
Si as vrea sa imi spuna cineva care dintre cei de aici care au un business serios si-ar face reclama cu markeru' in Wc-ul unui club, restaurant, etc ??
Pe bune.. imaginea conteaza.. la fel si marimea! B)
Later edit..
E "boala veche" asta cu liftu' http://www.google.com/search?hs=vQ8&hl=en&...ift&btnG=Search
sunt si flamanzi care incep cu OCAZIE, SUPERPONT :D dar nu ne numaram printre ei sau cel putin sper ca nu
alta sursa
Despre reclamele din lift 2
In unele trolee din Bucuresti de]Citat:
Postat în original de zaducu @ Apr 13 2006, 07:34 PM) [post=13392
- in mijloacele de transport - stiu pe cineva care vrea sa dezvolte o campanie in care sunt puse in mijloacele de transport din comun lcd-uri pe care vor rula reclame
[/QUOTE]
In unele trolee din Bucuresti deja ruleaza astfel de reclame.
sincer ma si asteptam Stelian ca in Bucuresti sa fie deja dezvoltata o astfel de idee. nu cred ca este o idee 100% originala probabil prin strainatate a fost pusa in aplicare prima data , dar cred ca este o idee buna de la care poti castiga bani daca stii sa iti faci clienti.
Firma cea mai cunoscuta la noi care produce indoor advertising este OOPS Media
Chestia cu liftul in Romania este foarte-foarte veche si a inceput nu neaparat ca un mod de prezentare ci ca un mod disperat din partea unui administrator al asociatiei de locatari care s-a gandit ca toata lumea foloseste liftul dar prea putin se opresc la avizierul asociatiei sa citeasca informatiile de acolo.
Esu stiu un astfel de bloc in BV unde in lift gasesti lista cu locatarii, lista cu cheltuielile lunare si diverse anunturi ocazionale. Mai nou oamenii se gandesc sa bage si o rubrica de imobiliere.
Si o chestie foarte raspandita prin lifturi dar care mie mi se pare ineficienta pentru ca nu mi-a trezit curiozitatea de a accesa acele link-uri "scrijelite" in lift.
mai sunt si acele eterne ion+maria = love :D depinde si modul in care sunt prezentate si locul unde sunt puse . de ex la un hotel de lux o reclama finuta eleganta in lift poate atrage atentia in mod subtil si poate chiar sa ramana o bucata de timp in mintea celui care urca,coboara cu liftul
campaniile indoor(hoteluri, veceuri,restaurante, lifturi,trolee) s-au bucurat in ultimii 3 ani de un mare succes in Romania...In ceea ce priveste indoor toaleta, insusi Basescu a avut una...ceva cu "Dupa ce termini...", Cosmote :"Cu mana cealalta suna-ti prietenii, ai 2000 de minute...bla bla"...
In ceea ce priveste reclama unui site printr-o metoda neconventionala, este o problemioara : trebuie sa fie de lunga durata, altfel lumea uita. Iata propuneri pentru promovare site :
-- in functie de site, iti alegi un animal sau mai multe care l-ar reprezenta :), mergi si dai doua sute la administratorul de la gradina zoologica ca sa pui si tu o foaie de hartie cu ceva scris (www-ul) pe ea la leu(de exemplu)-- asta merge vara.Inchipuiti-va copii de 8 ani : 'Uite mami ce urs frumos.Cum ii zice ?...Aaaa...ursus.ro'
--iarna se poate face o chestie si mai misto...cel putin in orasul meu (100000 locuitori), in Bucu poate e mai greu. La bine cunoscutele 'Orasele ale copiilor' poti vorbi cu un posesor al unei 'casute' sa iti permita sa o impodobesti: si o faci...dar in plus, mai pui si un furtun luminos care te costa numai 600 de mii , cu care scrii literele siteului tau...pentru toata iarna...:D ...De regula la mine aceste 'orasele' sunt super-vizitate