Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 29

Subiect: metode de promovare...in natura

dary5ro este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    7th June 2005
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    51
    Posturi
    364
    Putere Rep
    40

Implicit

Eu am un prieten care prin luna ianuarie 2006 si-a promovat un site care se ocupa cu livrare pizza la domiciliu prin plasare de pagini publicitare trecatorilor de pe strada respectiv in cutiile postale.
    Rezultatul a fost o crestere a comenzilor cu 10% si o inmultire a mesajelor injurioase pe adresa de contact.
    In rest, cresterea comenzilor s-a mentinut doar cateva zile dupa epuizarea campaniei. Acum are comenzi mai putine decat la inceput. Probabil o fi din cauza perioadei... :unsure:

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Acum are comenzi mai putine decat la inceput. Probabil o fi din cauza perioadei...
    Sau din cauza pizzei ?!

shurub este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    26th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    74
    Putere Rep
    39

Implicit

eu mi-am stikerit masina personala cu titlul siteului (doar crap.ro, nu tot titlul) si adresa web.
    nu pot sa spun ca au fost rezultate semnificative dar am primit mesaje de la oameni care mi-au spus ca au intrat pe site vazand masina prin oras sau ... pe balta :-).

Desigur, fiind un site de pescuit trezesti usor interesul celor "virusati".
    Am mai facut ceva publicitate prin revistele de profil dar fara mari rezultate :-(.

zaducu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    119
    Putere Rep
    39

Implicit

poate cine stie o data cu extinderea tehnologiei mobile ( laptop, pda etc ) si a internetului mobil de calitate ( sper sa vina vodafone cu ceva oferte bune ) poate vor da mai multe rezultate metodele de promovare "in natura ". omu vede bannerul, stickerul, asculta la radio etc din curiozitate baga pe laptop, intra, face trafic :p
    si zic asta gandindu-ma ca in America in 2005 vanzarea de laptopuri a depasit-o pe cea de desktopuri.Dar cum iarna nu-i ca vara asa nici Romania nu-i ca America

Se pare ca romanu are memoria scurta. Eu unu daca vad o adresa ceva pe o carte de vizita intr-o revista si ma intereseaza o notez pe o bucata de hartie pe mobil fac cumva ca atunci cand am sa fiu in fata unui calculator cu net sa o accesez.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Desi acest topic are vechime mi-am dat seama abia acum ca ceea ce eu numeam sponsori ai concursului de cultura generala pe care-l "mosesc" este tot o forma de promovare in natura.
    Eu aveam premii pentru concurs (carti,cd-uri cu muzica, dvd-uri cu filme,etc.) iar ei isi promovau atat imaginea cat si produsele respective. Iar faptul ca au revenit si revin imi dau de inteles ca sunt multumiti de rezultate.

Principiul dupa care m-am ghidat in cautarea sponsorilor a fost acela de a lasa la latitudinea fiecaruia cu ce valoare poate contribui lunar la fondul de premiere. Nu a fost vorba niciodata de bani ci doar de produse. Este drept ca am luat si tepe (6 luni de reclama pentru numai 120 RON) dar asa am reusit sa acopar necesarul ne premii pentru a merge mai departe.

Intr-un an de zile pot spune ca am avut peste 20 de sponsori (nu toti o data, maximul a fost de 6 pe luna).

Ei ce ziceti ? Nu-i asa ca e o poveste frumoasa ? Totusi este adevarata !

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    119
    Putere Rep
    39

Implicit

orice vizitator nou adus e bine venit oricand :p acum conteaza si randamentul promovarii de genul asta astfel incat raportul dintre munca depusa si roade sa fie macar egal.

@tataraseni : frumoasa poveste .. de curiozitate ce concurs "mosesti" ?

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

cr0n1cal Guest

Implicit

Salutare!

Acum doua saptamani am vazut prin Bucuresti un nou mod de publicitate stradala inventat de baietii cu imaginatie. In diverse intersectii masini abandonate si pe ele inscriptionari cu mesaje publicitare. Una era prin Piata Muncii si una la intersectia dintre Unirii si Nerva Traian, la semaforul de langa IBM. Cea din urma, un Wartburg obosit vopsit cu un anunt cu vanzare de pamant pe Luna. Era si o adresa de web, daca nu ma insel ceva legat de geocities.

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    217
    Putere Rep
    38

Implicit

Am vazut si eu o Dacie in paragina cu reclama la un salon de frumusete sau masaj, nu mai stiu exact. Treaba e ca nu mi-a facut deloc o impresie buna respectivul salon, din cauza starii avansate de rabla in care se afla masina.

Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    119
    Putere Rep
    39

Implicit

ce nu face omu ca sa aduca vizitatori ... alte moduri mai inovative si originale de a face reclama :
    - in lift panou si asa cand stai in lift nu ai ce face mai vezi o reclama un produs un site
    - in mijloacele de transport - stiu pe cineva care vrea sa dezvolte o campanie in care sunt puse in mijloacele de transport din comun lcd-uri pe care vor rula reclame
    ...
    mai revin nu imi mai vin in minte acum

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Metode gratuite de promovare a unui site
    De Nic în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th May 2011, 15:47
  2. Metode de promovare internationala, regionala, demografica si etno marketing
    De Marius Mailat în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 6th July 2009, 09:01
  3. cele mai "tari" metode de promovare
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 26th August 2008, 09:09
  4. Ce alte metode de promovare putem folosi?
    De opeth în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 9th October 2007, 13:39
  5. Ce alte metode de promovare putem folosi?
    De Razvan Pop în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 18th April 2005, 16:49

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •