E un dance/sand box/boost acordat site-urilor noi etc., cum vrei sa-i spui. Stai linistit nu e nicio problema. Lasa-l asa cateva zile, adauga-l in webmaster tools si configureaza contul. Nu mai adu linkuri, o sa-si revina.
E un dance/sand box/boost acordat site-urilor noi etc., cum vrei sa-i spui. Stai linistit nu e nicio problema. Lasa-l asa cateva zile, adauga-l in webmaster tools si configureaza contul. Nu mai adu linkuri, o sa-si revina.
Salut,
pentru ca ai pus un wordpress pe el site-ul si-a schimbat total structura fata de ce stia google despre el si practic google e bulversat in momentul de fata. E ca si cand te duci la bunici in vacanta si stiai ca acolo aveau o casuta mica cu 2 camere si o bucatarie, iar acum, cand ajungi acolo gasesti in acel loc un hotel de 4 stele.
google isi reactualizeaza informatiile despre site si va reveni la normal. Practic nu e un google dance, e doar o actualizare a structurii site-ului.
Ce e de facut ? Continua sa adaugi ceva continut pe el, daca se poate ceva backlink si asteapta cel putin 4-5 zile de cand ai adaugat ultimul continut nou si ultimul backlink.
@Cristian: Personal, adaug link la 1-2 saptamani dupa ce site-ul e finalizat (continut adaugat complet, configurat contul de webmaster tools, sitemap indexat 100% si eventual astept sa inceapa sa si rankeze). Ma rog, asa am procedat mereu. Mi se pare mai ok sa astept ceva timp sa vad cum se comporta site-ul doar cu content si optimizare on-page. Rau nu are cum sa-i faca.
Stiu de care site vorbesti, keywordul ala e foarte bun, eu zic in urmatoarele 3-4 saptamani sa te ocupi de content, design, si sa urmaresti evolutia in serps doar cu optimizare on-page. Dupa astea 3-4 saptamani adu linkuri, dar putine, competitia e foarte slaba pe prima pagina, am verificat, e posibil sa ajungi in top 10 doar cu content si seo on-page.
p.s.: Am probleme cu un tool momentan, dar sper ca in 2-3 sapt sa-ti pot trimite cateva keyworduri. Bafta cu site-ul ! Si eu sunt curios ce evolutie va avea pentru ca ma tenteaza sa incerc acel tip de monetizare pe .ro.
Multumesc Bukum!
Continutul nu e problema, e ca si rezolvat, sa vad cum rezolv cu designul.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Daca intereseaza pe cineva:
Articolul postat ieri a fost indexat iar site-ul a reaparut dupa cautarea dorita pe locul 159 conform free monitor for google.
la cautarea : cum sa asortati o tinuta casual apari in locul 1 cu pagina Cum sa asortati o tinuta casual | Tinute Casual | Tinute Casual
iar la tinute casual te-am gasit pe pagina 2 , locul 16 mai exact.
apare in google , pozitii bunicele![]()
Mai oameni buni, va stiam cu ceva experienta in SEO, nu stiati ca asta este comportamentul normal la un site nou?
Apoi la sfarsitul saptamanii trecute se pare ca au fost ceva schimbari de algoritm sau teste din partea google. Mai ales sambata si duminica la anumite cautari la diferite momente unele cautari dadeau pagini complet diferite.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Da, apare, sa speram ca o sa vina si ceva vizitatori...
@lovelife eu in ultima perioada nu am mai avut site-uri de care sa ma ocup, abia de curand m-am reapucat. Sunt obisnuit cu "vechiul google", o data ce un site ranka pe o pozitie, ramanea acolo sau scadea maxim 2-3 pozitii. Am mai rasfoit pe aici prin forum si am inteles ca ce faceam eu acum 2-3 ani ca sa aduc un site in prima pagina era joaca de copil si total gresit fata de ce trebuie facut acum...
nu stiu cum e la voi , dar eu cred ca am fost penalizat si declasat pe pagina 3 fara sa revin unde eram pe pagina 1 .... motivul mie necunoscut![]()
Cred ca o sa revina. Am patit si eu de cateva ori cu cateva site-uri. Le-am lasat fara continut, iar apoi cand am inceput sa postez continut m-am trezit ca am disparut din google. Dupa o vreme a revenit la normal. Mai are si google apucarile lui, dar usor usor isi revine.
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)