Buna ziua,
Acum 2-3 saptamani am achizitionat 1 domeniu exactmatch .ro . Pentru 1 saptamana si ceva a stat pe el un index "in constructie". Fiind un cuvant cheie de o slaba cautare, aproximativ 1000 de cautari lunare, a ajuns imediat pe pozitia 23 in google, doar din setarea titlului si a unei descrieri corespunzatoare.
Intre timp am scris un articol si l-am postat cu link pe keyword-ul vizat intr-un director de articole al unui coleg de aici. I-am mai facut o pagina de facebook, cont twitter, cont pinterest si cont la 500px.com. Toate bune pana aici. Aseara am instalat wordpress si am scris si un articol. Articolul nu l-a indexat pana acum iar site-ul a disparut din google dupa cautare, dar apare dupa site:domeniu.ro.
Am folosit free monitor for google sa caut in primele 1000 de pozitii si nu apare, am cautat si manual in primele 60 de pagini (600 pozitii) si tot nu apare. Puteti sa-mi spuneti cu ce am gresit?
Din experienta mea link-urile aduse din retele sociale si 1 singur link dintr-un articol n-ar trebui sa cauzeze astfel de probleme, mai ales ca sunt foarte putine.
Daca va ajuta cu ceva, domeniul este tinutecasual.ro
Va multumesc si imi cer scuze daca am postat in categoria gresita.

Răspunde cu citat