Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Sandbox treatment

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit Sandbox treatment

Gata, e a nu stiu cata oara cand imi iau teapa asta.
    Nu stiu, mi-am facut un prost obicei[cred eu] de a lucra offline la un site ca atunci cand ii dau drumul sa ii dau complet, terminat.Nu stiu, asa am eu impresia , ca e mai bine ca omul cand ajunge pe site sa aiba toate informatiile care le cauta.
    Sa zicem ca mi-a venit o idee sa fac un site despre veverite. Pai, ma documentez, iau material, fac articole, platesc X, Y, la design,eu stiu ce ar mai trebui. Am instalat scriptul, am pus toate articolele, frumos, pe categorii, totul terminat astfel incat atunci cand cineva ce doreste informatii privind veveritele sa gaseasca totul gata.

Problema mea care este? De fiecare data cand google ajunge pe noul meu site, boom, poc, ma arunca in sandbox , si nu, sa nu-mi spuneti mie ca e un mit, ca blabla, ca dupa atata munca pentru un site , si pentru vizitator, si pentru robotel, nu cred eu ca hey, Google crede ca nu sunt relevant la nush ce cautare. Singura cautare la care apare site-ul meu undeva este www.site.com , in rest nimic, nimic.
    A trecut o luna, doua, nu stiu, sper sa inceapa sa isi revina.
    Ce informatii doresc? Pai va rog sa imi spuneti si mie ce ar trebui sa fac sa scap de sandbox pe viitor, sau sa hmm, fac procesul mai rapid , chestii asemanatoare. Am citit felurite chestii despre, dar in mare valabile pe .com, as vrea cateva opinii ce se refera strict la .ro .
    Am inteles ca nu ar fi bine asa mult continut dintr-o data, nu stiu, parca mi se pare asa, gol site-ul si in ultima perioada am pus un accent mare asupra calitatii site-urilor mele incat sa am un procent de returning visitors destul de mare.

Ei bine, sper ca ati inteles si multumesc frumos pentru ajutor!

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

sandbox toata lumea a auzi de el
    mi-a intrat in sandbox ptr ca:
    1)aveam un domeniu doar cu index (cateva randuri de text sau un rss fara alt continut) si am pus link-uri ptr ca eram nerabdator (pana era gata site-ul)
    2)la un site nou am pus foarte multe linkuri in timp scurt
    3)la un site am pus linkuri doar ptr un singur cuvant cheie
    Cum am resuit sa-l scot?
    1)am asteptat, iese singur dupa cateva luni (asta daca abandonezi proiectul)
    2)am inceput sa pun linkuri periodic (in fiecare saptamana 2-3 linkuri bune, dar fara reciproc sa nu penalizeze alte site-uri)
    3)am inceput sa pun linkuri pe cuv cheie diferite inclusiv cu numele domenilui (aici am insistat mai mult)

Aceasta este experienta mea cu sandbox (3-4 site-uri), mereu am grija sa nu mai bag ceva acolo

andrei_r este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    2nd April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    69
    Putere Rep
    30

Implicit

@Gin, detaliaza te rog punctul 1:
    "1)am asteptat, iese singur dupa cateva luni (asta daca abandonezi proiectul)"
    - de ce ar trebui abandonat? Sau ce inseamna abandonat? Daca mai modific pagini, mai pun cate un link, il mai inscriu in cate un director etc Google stie ca nu e abandonat si nu ma scoate din Sandbox?

Am o problema foarte asemanatoare cu situl unui prieten (discountsroom.com - am mai pus intrebari pe aici) dar din ce spuneti, simptomele conduc catre sandbox si as vrea sa stiu ce si cum (e primul site care il gasesc in situatia asta).

Mersi.

aolddog este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2007
    Vârstă
    47
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

red ca cea mai buna explicatie [pt. cine stie engleza cel putin] se afla aici : http://en.wikipedia.org/wiki/Sandbox_Effect

sht3fu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Posturi
    108
    Putere Rep
    30

Implicit

Sa iti zic din experienta mea.
    Greseli pe care le-am facut Mult continut din prima si inainte de indexarea google am adaugat linkuri catre siteul meu de aici rezultatul site in sandbox

Eu iti sugerez urmatorul lucru. Atunci cand "dai drumul" la un site, asteapta sa fie indexat natural (doar prin instiintarea la google despre siteul tau). Nu urca o cantitate mare de continut brusc (am observat ca google cam uraste asta si nici nu va indexa absolut totul). O medie de 8-10 articole pe zi pentru inceput zic ca ar fi multumitor. Pune continut zi de zi la diverse intervale de timp. Trimite sitemap periodic. Si abea dupa o perioada incepe sa iti construiesti linkuri.
    Am scris din experienta mea si dupa felul cum procedez eu.
    Succes

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2007
    Vârstă
    47
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

mult continut din prima nu este o problema daca site-ul are "site map"

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2007
    Vârstă
    47
    Posturi
    9
    Putere Rep
    0

Implicit

problema principala este, din experienta si din documentare prorie, data de nr de "lincuri" catre si de la alte "saituri" cind siteul propriu nu a fost indexat inca "natural" . Asa ca incepi campaniile de linkuri dupa ce a fost indexat de google. Despre indexarea [mai]rapida vezi ca sunt alte articole interesante aici pe seopedia.

adriana este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    34

Implicit Cred ca o varianta buna ar fi sitemaps

Cred ca ar trebui , inainte de a lansa proiectul tau, sa faci sitemapuri(html, xml ,urllist) . Trimite-le apoi la google( google webmaster tools), yahoo si bing. ( un ping catre ele).
    just...leave me alone

nelu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

am un caz fain pentru www.promotionale.org indexat foarte bine si pozitionat foarte bine 2-3 luni in google... dupa care... direct in nisip... la 2-3 saptamani revine pentru 1-2 zile in cautari... dupa care dispare iara... (am deja vreo... 3 luni de... nisip )

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Eu cand am scapat de sandbox am pus doar un link puternic spre site si am uitat de acel site cam 2 luni, aveam doar index atunci, dupa ce m-am pus pe treaba si am construit in continuare la site. De curand am facut un alt site si am ignorat partea cu un singur link si am pus link de pe mai multe site-uri , cred ca vreo 5 si a intrat asa urat in snadbox incat nu il gaseam nici cu www.site.ro, am crezut ca sunt banat, mai ales ca il optimizasem pentru un cuvant cheie cu care mai rankam cu un alt site de al meu acum si-a revenit singur
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sandbox
    De deadworldisee în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 46
    Ultimul Post: 5th March 2012, 19:14
  2. sandbox?! penalizare?
    De Bogdan Citoiu în forumul Google
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th November 2009, 14:18
  3. www.stirileprotv.ro e in sandbox....
    De deadworldisee în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th September 2008, 11:47
  4. sandbox.
    De anubis în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th July 2008, 22:31
  5. sandbox!!!
    De nicky în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 24th February 2005, 18:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •