Gata, e a nu stiu cata oara cand imi iau teapa asta.
Nu stiu, mi-am facut un prost obicei[cred eu] de a lucra offline la un site ca atunci cand ii dau drumul sa ii dau complet, terminat.Nu stiu, asa am eu impresia , ca e mai bine ca omul cand ajunge pe site sa aiba toate informatiile care le cauta.
Sa zicem ca mi-a venit o idee sa fac un site despre veverite. Pai, ma documentez, iau material, fac articole, platesc X, Y, la design,eu stiu ce ar mai trebui. Am instalat scriptul, am pus toate articolele, frumos, pe categorii, totul terminat astfel incat atunci cand cineva ce doreste informatii privind veveritele sa gaseasca totul gata.
Problema mea care este? De fiecare data cand google ajunge pe noul meu site, boom, poc, ma arunca in sandbox , si nu, sa nu-mi spuneti mie ca e un mit, ca blabla, ca dupa atata munca pentru un site , si pentru vizitator, si pentru robotel, nu cred eu ca hey, Google crede ca nu sunt relevant la nush ce cautare. Singura cautare la care apare site-ul meu undeva este www.site.com , in rest nimic, nimic.
A trecut o luna, doua, nu stiu, sper sa inceapa sa isi revina.
Ce informatii doresc? Pai va rog sa imi spuneti si mie ce ar trebui sa fac sa scap de sandbox pe viitor, sau sa hmm, fac procesul mai rapid , chestii asemanatoare. Am citit felurite chestii despre, dar in mare valabile pe .com, as vrea cateva opinii ce se refera strict la .ro .
Am inteles ca nu ar fi bine asa mult continut dintr-o data, nu stiu, parca mi se pare asa, gol site-ul si in ultima perioada am pus un accent mare asupra calitatii site-urilor mele incat sa am un procent de returning visitors destul de mare.
Ei bine, sper ca ati inteles si multumesc frumos pentru ajutor!