Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: sandbox?! penalizare?

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    39
    Posturi
    518
    Putere Rep
    35

Implicit sandbox?! penalizare?

salut.
    nu am patit niciodata ca un site la care am lucrat sau de care m-am ocupat sa intre in sandbox sau sa fie penalizat.
    astazi am primit o propunere sa optimizez un site deoarece clientul spune ca i-a disparut total din google. dupa anumite cuvinte cheie spune el ca aparea pe prima pagina in google. site-ul in momentul de fata nu mai apare deloc indexat in google si nu stiu daca e penalizat. nici clientul nu stie ce s-a intamplat.

cum pot sa verific daca a fost sau nu penalizat ?! si care ar fi pasii in mod normal pentru a fi reindexat necunoscand de ce a fost penalizat.
    Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.

Hobart este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    35

Implicit

Pentru sandbox incearca asta
    Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Hobart Vezi Post
    Pentru sandbox incearca asta
    Ce legatura are asta cu penalizarea?
    Citat Postat în original de bogdi99 Vezi Post
    cum pot sa verific daca a fost sau nu penalizat ?! si care ar fi pasii in mod normal pentru a fi reindexat necunoscand de ce a fost penalizat.
    In primul rand trebuie sa verifici daca mai are vre-o pagina in index-ul google (folosesti comanda site:domeniu.com).
    In cazul in care nu apare nici o pagina, trebuie sa verifici sa nu fi interzis indexarea din greseala. Eu stiu 2 modalitati, ori din robots.txt ori un meta tag de genul "noindex,nofollow". Mai este posibil sa fi exclus site-ul din index-ul Google cu ajutorul Webmaster tools.
    Daca nu gasesti aici nici o problema inseamna ca site-ul a fost banat. Atunci trebuie sa gasesti problema, sa vezi cu ce incalca regulile celor de la Google, sa o remediezi, si sa faci o cerere de reevaluare, tot prin intermediul Webmaster tools.
    Ultima modificare făcută de alinalin0; 13th November 2009 la 15:28.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    35

Implicit

Eu nu m-am autentificat cu card etc. dar am inteles ca nu te taxeaza dar este folosit ca sitem anti-spam.
    Este tot ce am gasit cand m-a preocupat Google sandbox.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit

Sunt mai multe indicii si grade de penalizare .Dezindexarea paginilor siteului e cea mai drastica
    Posibile cauze de penalizare : duplicate content , ritm exagerat de IBL-uri fortate/nenaturale , linkuri catre alte siteuri penalizate . In functie de cauza si masura : continut proaspat si original , o lasi mai moale cu campania de inscriere in directoare sau de schimburi de linkuri +continut atractiv asfel incat IBL sa vina pe cale naturala , scoti OBL catre siteurile penalizate .
    Succes !

Hetzenauer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    23rd August 2007
    Locaţie
    Bristol
    Posturi
    170
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu am patit o treaba de genul asta cu Google si am trimis o sesizare online catre ei. Dupa 3 sau 4 zile, fara sa primesc vreun raspuns din partea lor, mi-a reaparut site-ul in cautari, cu pagerank cu tot (care era mereu 0 inainte).
    Stay tunned for Bristol based web design.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de Hetzenauer Vezi Post
    Eu am patit o treaba de genul asta cu Google si am trimis o sesizare online catre ei. Dupa 3 sau 4 zile, fara sa primesc vreun raspuns din partea lor, mi-a reaparut site-ul in cautari, cu pagerank cu tot (care era mereu 0 inainte).
    Exista si erori chiar si la Google . Nu am o experienta personala in acest sens , dar de cazuri asemanatoare cu cel descris de tine am mai auzit .

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    39
    Posturi
    518
    Putere Rep
    35

Implicit

multumesc pentru raspunsuri,.
    in primul rand trebuie sa precizez ca nu eu m-am ocupat de site pana acum. nu stiu ce au facut cei de dinaintea mea (site-ul este creat de o firma web), nu stiu daca ei s-au ocupat si de optimizare. maine voi sta la discutii mai amanuntite cu proprietarul site-ului si voi afla detalii.
    site-ul pare curat. continut unic, text destul de mult. nu are fisier robots.txt, nu are eticheta meta robots, site-ul are vechime, PR 2, a fost indexat si vizibil in google pana de curand.
    primul lucru l-a care m-am gandit si eu a fost ca poate s-a dus o campanie de linkuri destul de mare in scurt timp deoarece optimizarea in pagina a site-ului nu prea exista pentru cuvintele pentru care aparea pe prima pagina in google.

mai revin cu informatii daca o sa le primesc maine.
    Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Hetzenauer Vezi Post
    cum poti trimite sesizari la ei?

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    19th May 2009
    Locaţie
    Bucharest, Romania
    Posturi
    742
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de bogdi99 Vezi Post
    Sorry ca m-am grabit cu linkul cu Sandbox !
    Eu cand l-am gasit mi-am pus in minte bifa pe Sandbox dar @alinalin0 m-a trezit. Multumesc.
    Am tratat superficial lucrul asta.
    Problema se pare ca e este mult mai complicata si inca n-am gasit cum poti afla cu certitudine daca esti in Sandbox sau nu.
    Digitalpoint are o categorie speciala pentru Sandbox, pe care il definesc astfel:
    What is the sandbox?
    Basically its a time period that keywords that are competitive must wait in order to achieve results on Google.

M-am uitat la cateva threaduri si n-am gasit nici un tool (...doar unul, care insa nu functioneaza).

S-ar putea ca prezentarea asta sa fie utila Google Sandbox
    Ultima modificare făcută de Hobart; 14th November 2009 la 00:34.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sandbox
    De deadworldisee în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 46
    Ultimul Post: 5th March 2012, 19:14
  2. www.stirileprotv.ro e in sandbox....
    De deadworldisee în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 16th September 2008, 11:47
  3. sandbox.
    De anubis în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 9th July 2008, 22:31
  4. Sandbox - mit sau adevar?
    De Razvan Pop în forumul Google
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 29th August 2006, 19:32
  5. sandbox!!!
    De nicky în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 24th February 2005, 18:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •