am un site http://www.artfoto.go.ro de vreo 7 ani si nu inteleg de ce nu mi-a dat deloc PR cei de la google stie cineva motivele?
am un site http://www.artfoto.go.ro de vreo 7 ani si nu inteleg de ce nu mi-a dat deloc PR cei de la google stie cineva motivele?
Din cauza ca nu prea ai backlinkuri? Continut = 0?
Zic si io...
"Abbott Berenice (1898-1991) Statele unite
Adams Ansel (1902-1984) Statele Unite
Atgel Eugene (1856-1927) Franta
Avedon Richard (1923-2004) Statele Unite
Baldus Edonard-Denis (1813-1890) Franta
....."
Ce's astea? Fotografiile unde sunt?
PS: Vad ca ai mai multa reclama decat continut.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 13th September 2010 la 19:33.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Dupa tine, ce PR sau nota i-ai da siteului ? Bineinteles ca tu esti subiectiv, dar eu i-as da atat cat are acum.
Banuiesc ca o fi si vechimea un factor important in calcularea PageRank-ului, dar tind sa cred ca backlinkurile si continutul au cuvantul![]()
Pai vad ca nici macar nu este de gasit in indexul google cand caut exact url site
si
This is Google's cache of arta fotografica :::... fotografia de la A la Z artfoto.go.ro. It is a snapshot of the page as it appeared on 30 Jul 2010 09:32:59 GMT.
cu un cashe asa de vechi probabil il viziteaza google o data la 2 luni sa vada daca nu a murit
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
ptr 2010 eu zic ca este pacat sa nu dai 10 $ pe un domeniu .com
rar mai vezi site-uri gazduite la home.ro
Nu ai sitemap, nu ai <h1> si ce s-a mai scris pe aici si multe altele.
web.archive.org spune ca-i din 2008 !
Eu mi-as lua un domeniu .com, cum a zis @Gin, si as rescrie site-ul.
As tine de data asta cont de toate:
- Title
- Continut
- <h1>
- <strong>
- Sitemap
- rewrite in .htaccess
Si eu sunt varza la design, recunosc, dar un site despre arta fotografica trebuie sa te dea pe spate cu pozele.
La tine nu am vazut imagini, parca vine din alta lume![]()
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
va multumesc de sfaturi
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)