Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Cum arata un articol SEO ?

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    42

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit Cum arata un articol SEO ?

Se da o tema. Sa spunem... seopedia

M-ar interesa, cum ati face voi un articol special pentru motoarele de cautare, si anume:

1. Densitate
    2. Numar cuvinte articol
    3. Unde si cand sa folosesti taguri h1, h2, h3, (de cate ori)
    4. Cand, cum si unde ati pune cuvintele cheie in articol <b>, <i>, <u>..etc (de cate ori)
    5. Ce taguri am alege
    6. Meta
    7. Link-uri interne
    8. Link-uri externe (am inteles ca atunci cand dai link spre un site mai puternic, iti creste si tie 'ratingul'.
    9...altele.
    Optional: in cazul in care folosesc wordpress, ce sa pun in pluginul All In One Seo?

Bineinteles, pentru asta va fi nevoie de un articol pe tema seopedia. Daca se gaseste cineva sa scrie un articol pe thema asta, i-as multumi extrem de mult, apoi, voi il puteti modifica astfel incat sa rezulte cel mai bun articol seo.

PS: Cu ajutorul acelui articol, (poate) multi ne vom da seama cum ar trebui sa arate un articol facut pentru motoarele de cautare.
    PS2: Daca topicul se arata a fi unul inutil, se poate deleta fara probleme.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

6 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

Pune in "bookmarks":
    On Page SEO Check List
    Trust, but verify.

kelt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th September 2010
    Locaţie
    Galați
    Vârstă
    39
    Posturi
    326
    Putere Rep
    29

1 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

din punctul meu de vedere, foarte bun topicul! felicitările mele! nu de alta, dar și eu aș vrea să știu ce părere au membri seopedia despre cele enumerate de tine.
    Scriu articole în română și engleză.
    Graphic designer: logo, banner, etc.

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    Pune in "bookmarks":
    On Page SEO Check List
    wow. asta da! n-am stiut toate chestile astea.
    Totusi, ce vrea sa insemne LSI Keywords?

Sa inteleg ca Easy WP SEO face toate treburile astea? Il foloseste cineva?

Pana acum ceva timp am folosit SeoPressor. Dar din pacate nu avea toate optiunile de mai sus.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Dan
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ca plugin de WP, iti recomand: WordPress › SEO Ultimate « WordPress Plugins
    Habar n-am ce face Easy WP SEO ala, nu-l folosesc, probabil iti spune daca ai respectat lista?

Asa, pe rand:
    - Articolul nu poate avea o sstructura standardizata si nici nu cred ca e indicat sa standardizezi. Trebuie sa intelegi si sa tii cont de indicatiile din lista de mai sus. Structurat pe paragrafe, cu h-uri, bold si italic, dar atentie: nu sublinia DOAR cuvvantul/expresia urmarita. Google, din sublinierile tale, intelege pe ce pui accentul, deci trebuie sa subliniezi (aka formatezi u/i/b) cuvintele cele mai apropiate semantic de expresia urmarita + expresia urmarita.
    Niciodata sa nu urmezi TOATA lista. Sunt niste indicatii, da?
    De principiu, articolul trebuie formatat frumos pentru cititor. Daca scrii despre imprimante, vei sublinia si vei pune accentul pe imprimante, pe laser si pe inkjet, pe cartuse, toner, pe ceva nume de firma si pe vreo doua cuvinte ca "rapiditate" si "eficienta". (aici mi-am dat cu parerea)

- Ultimate SEO are niste optiuni frumoase. Amintesc doar meta descriptions pentru categorii, taguri, posibilitatea de a insera un cod inainte si dupa content, posibilitatea de a masca linkurile de afiliat (sau linkurile externe), posibilitatea de a crea link-uri sitewide (din articole) pe cuvintele cheie urmarite de tine. Singurul minus este ca nu genereaza automat meta description (cand n-ai chef sa le scrii)

PS: LSI = Latent Semantic Indexing
    Latent Semantic Indexing (LSI) is one specific algorithm that the search engines use to evaluate site content through related keywords.
    Ultima modificare făcută de Dan; 14th April 2012 la 15:11.
    Trust, but verify.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Hmmmm.... Mersi Dan, ai luminat o parte din creierul meu. Legat de SEO Ultimate, il folosesc si eu de multa vreme, il ador.

Dan
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Articolele scrise de Kidu (oferta advertoriale - de exemplu) sunt suficient de lungi si de relevante pentru subiectul urmarit, incat pozitionarea lor pe un site la intamplare va avea un impact mult diferit fata de un articol de 250 de cuvinte pozitionat pe acelasi site.

Articolele lungi schimba drastic text/html ratio (indicator prezent in rapoartele woorank de exemplu) si cresc valoarea respectivei pagini in ochii maritului Gogle.
    Formatarea frumoasa si ordonata aduce de asemenea avantaje.
    De exemplu, daca expresia este la plural - "rochii elegante" - si Google identifica pluralele in limba romana (sunt convins ca pe unele le identifica) va afisa un rezultat frumos, de forma:

Asadar depinde mult de subiect, de destinatia articolului si de expresia urmarita.
    Ultima modificare făcută de Dan; 14th April 2012 la 16:07.
    Trust, but verify.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Nu este suficienta lungimea articolului, google se cam prinde deja cand vb mult si fara sens. Paragrafele, H-urile, referirile, explicatiile unor termeni si nu in ultimul rand un format testimonial adauga +valoare. Asa cum am spus deja, linkul inclus intr-un astfel de articol are o influenta mult prea mica din nisa "generala" a siteului, beneficind de un transfer imens de valoare si brand din textul articolului respectiv. As sublinia ca este nevoie de research pentru subiectul care il ataci, pe langa inspiratie si fluenta/cursivitate in exprimare.

Elementele de formatare seo nu se folosesc la gramada ( opinia mea ), sau cel putin nu as incerca sa atrag atentia sublinind keywords in text, dar as folosi paragrafe sau H cu keywords related, eventual enumerari, exemple, quote.etc.

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    1st December 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    51
    Posturi
    1.342
    Putere Rep
    44

Implicit

Interesant acel plugins SEO Ultimate, o sa il folosesc si eu. Da, in ultima vreme google pune acent pe <b>, <i>, <u> si le indexeaza intr-un format atragator. Cu cat un articol sau un advertorial este mai mare e clar ca google are de unde alege. Azi in lumea vitezei si a performante toti se grabesc si fac articole mici pentru a economisii timp si bani.
    Studiu de caz pentru un magazin online, FashionLand, Bld, Bulevardul Regele Mihai I 55, Baia Mare 430012

Paula este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Locaţie
    Vaslui
    Posturi
    49
    Putere Rep
    28

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Dupa noile schimbari Google apreciaza articolele cu o densitate cat de cat mare si iti ofera o pozitionare mult mai buna. Articolele ar trebui sa contina minim 300 de cuvinte in care sa descrii produsul in amanuntit nu sa bati campii. De obicei eu folosesc H1 in titlul articolului si uneori H2 pe un subtilu. Tagurile prefer sa le pun la inceput deoarece Google iti preia uneori ca descriere primele fraza pe care tu le scrii in articol. Da este adevarat si eu am auzit ca in momentul in care ai un backlink pe un site puternic o parte din autoritate ti se transmite si tie si Google te priveste mai bine. Alege tag-uri care sa aiba legatura cu articolul tau si nu folosi prea multe, eu una folosesc maxim 4 tag-uri.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum arata o penalizare Google
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th October 2009, 11:40
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th April 2009, 14:12
  3. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st December 2008, 10:09
  4. Cum arata un site in sandbox
    De deadworldisee în forumul Google
    Răspunsuri: 20