Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Cum arata un site in sandbox

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit Cum arata un site in sandbox

Stie cineva cum arata un site in sandbox?

In cat timp se vindeca?

Si poate fi nr mare de pagini indexate foarte repede un factor pentru sandbox(in afara de backlinkuri?)

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    749
    Putere Rep
    37

Implicit

arata cum arata cand i-ai facut designul daca nu l-ai schimbat

Poate te ajuta acest articol despre cum arata in google si in trafic un site penalizat.
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Iskander Vezi Post
    arata cum arata cand i-ai facut designul daca nu l-ai schimbat

Poate te ajuta acest articol despre cum arata in google si in trafic un site penalizat.
    nu designul e problema,nu miam omorat mult timp cu el fiindca nu se merita,si daca te referi de ce e pe orizontala l-am facut din niste motive intemeiate.

Mersi de articolul ala insa nu e cea ce caut eu.Situl meu nu este de nisa.

Indexul este la locul lui,el nu a suferit nici o penalizare insa toate celelalte pagini
    au scazut drastic.

Daca ar fi sa fie ins andbox sunt sigur ca indexul ar trebuie sa sufere primul....

Backlinkuri le am din link exchange,domeniul nu este nou, si am facut LE cu pagini din el.

Din cate imi aduc aminte am mai patit odata acum 3 luni insa pt 2 pagini ,acum am patit pt tot situl.

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Se pare ca am gasit problema

Sunt penalizat de google.Am primit un -950

mai multe detalii aici http://www.webmasterworld.com/google/3215939.htm

si ma bate gandul la faptul ca s-au indexat foarte multe pagini deodata, cam 9000 in 5-6 zile,cate 3-4000 la 2 zile.
    Am rezolvat problema cu indexarea.

In cat timp credeti ca voi scapa de penalitate...?

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    749
    Putere Rep
    37

Implicit

nu prea conteaza cum ii spune. penalitate nr x sau sandbox.. ideea e ca tot penalitate este, ca siteul nu e trusted...

cat timp iti va lua.. depinde.. intre 6 luni si 1 an.

obtine niste linkuri mai autoritare gen dmoz.org si poate scapi mai repede...

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

nu prea conteaza cum ii spune. penalitate nr x sau sandbox.. ideea e ca tot penalitate este, ca siteul nu e trusted...

de ce zici ca intre 6 luni si 1 an?Nu se poate mai repede ???

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    749
    Putere Rep
    37

Implicit

din lunga-mi experienta cu diverse penalizari.
    hai s0-o uam logic, cat de repede i-ai acorda incredere unei persoane care ti-a inselat increderea? asa si google....

Se poate si mai repede in caz ca stii exact ce ai de facut. In cazul tau se pare ca e suficient de linkuri autoritare. LE tau se pare ca ti-a cauzat acdest lucru? catre ce siteuri linkezi? merita link? incearca sa obtii IBL-uri one way de la PR 4 in sus de pe siteuri reale. uita-te si tu la site... nu doar PR iti va da calitatea unui site.. ci numarul de vizitatori, pozitiile in serps pentru cuvintele cheie targetate.. etc

Prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui este ce a cauzat penalitatea? Daca descoperi acest lucru stii asupra carui factor sa actionezi... deci, de ce crezi ca ai fost penalizat?

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

din lunga-mi experienta cu diverse penalizari.
    hai s0-o uam logic, cat de repede i-ai acorda incredere unei persoane care ti-a inselat increderea? asa si google....

Se poate si mai repede in caz ca stii exact ce ai de facut. In cazul tau se pare ca e suficient de linkuri autoritare. LE tau se pare ca ti-a cauzat acdest lucru? catre ce siteuri linkezi? merita link? incearca sa obtii IBL-uri one way de la PR 4 in sus de pe siteuri reale. uita-te si tu la site... nu doar PR iti va da calitatea unui site.. ci numarul de vizitatori, pozitiile in serps pentru cuvintele cheie targetate.. etc

Prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui este ce a cauzat penalitatea? Daca descoperi acest lucru stii asupra carui factor sa actionezi... deci, de ce crezi ca ai fost penalizat?
    Situ nu e de nisa,traficul nu vine pe cuvinte cheie optimizate prin backlink ci pe profilele acestora din google.Eu am optimizat profilele ,nu prima pagina.Am cateva pagini spre exemplu poze-fete.php care era pe locul 1 la poze cu fete ,poze fete.

nu am facut link exchange cu situri penalizate.Nici nu prea am multe link exchangeuri,poate daca am 20 maxim cam toate pr3 si cateva 4 si cu majoritatea am site wide si sunt puse pe cuvinte optimizate ,ca nu am facut cu oricine.

Eu zic ca problema este de la paginile indexate prea repede.Sa nu fie un filtru care a banuic ca am o tentativa de spam.
    Deci mia indexat 9000 pagini in 6 zile,versuri muzica si videoclipuri.Din cate am aflat e bines a te mentii la 5000 pe luna.

Dupa 1 zi ce au aparut paginile in index a inceput sa scada traficul ,si dupa 2 zile mia scazut de 3 ori.

Aveam 3000 de linkuri pe pagina si cred ca de la asta e.Lam setat la 30 acum.
    Si faza e ca nu fac spam,toate paginile au relevanta cele cu videoclipuri cat si cele cu versuri.

Acuma ma gandesc ca poate intro luna maxim isi revina fiindca probabil paginile indexate vor mai fi reindexate de 2 ori.

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    35

Implicit

ce bine ar fi sa fie asa simplu...din cate am PATIT eu, are de-a face cu o optimizare prea puternica pentru anumite cuvinte cheie si lipsa de deep linkuri..
    am vazut siteuri cu linkuri foarte bune si penalizate crunt

Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de barosanu Vezi Post
    ce bine ar fi sa fie asa simplu...din cate am PATIT eu, are de-a face cu o optimizare prea puternica pentru anumite cuvinte cheie si lipsa de deep linkuri..
    am vazut siteuri cu linkuri foarte bune si penalizate crunt
    Tu cum ai patit?optimizare din backlinks sau cele interne?Si in cat timp ai scapat dupa ce ai actionat corespunzator?

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum arata o penalizare Google
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th October 2009, 11:40
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th April 2009, 14:12
  3. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st December 2008, 10:09
  4. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th December 2006, 20:41
  5. sandbox!!!
    De nicky în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 24th February 2005, 18:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •