Stie cineva cum arata un site in sandbox?
In cat timp se vindeca?
Si poate fi nr mare de pagini indexate foarte repede un factor pentru sandbox(in afara de backlinkuri?)
Stie cineva cum arata un site in sandbox?
In cat timp se vindeca?
Si poate fi nr mare de pagini indexate foarte repede un factor pentru sandbox(in afara de backlinkuri?)
arata cum arata cand i-ai facut designul daca nu l-ai schimbat
Poate te ajuta acest articol despre cum arata in google si in trafic un site penalizat.
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
nu designul e problema,nu miam omorat mult timp cu el fiindca nu se merita,si daca te referi de ce e pe orizontala l-am facut din niste motive intemeiate.
Mersi de articolul ala insa nu e cea ce caut eu.Situl meu nu este de nisa.
Indexul este la locul lui,el nu a suferit nici o penalizare insa toate celelalte pagini
au scazut drastic.
Daca ar fi sa fie ins andbox sunt sigur ca indexul ar trebuie sa sufere primul....
Backlinkuri le am din link exchange,domeniul nu este nou, si am facut LE cu pagini din el.
Din cate imi aduc aminte am mai patit odata acum 3 luni insa pt 2 pagini ,acum am patit pt tot situl.
Se pare ca am gasit problema
Sunt penalizat de google.Am primit un -950
mai multe detalii aici http://www.webmasterworld.com/google/3215939.htm
si ma bate gandul la faptul ca s-au indexat foarte multe pagini deodata, cam 9000 in 5-6 zile,cate 3-4000 la 2 zile.
Am rezolvat problema cu indexarea.
In cat timp credeti ca voi scapa de penalitate...?
nu prea conteaza cum ii spune. penalitate nr x sau sandbox.. ideea e ca tot penalitate este, ca siteul nu e trusted...
cat timp iti va lua.. depinde.. intre 6 luni si 1 an.
obtine niste linkuri mai autoritare gen dmoz.org si poate scapi mai repede...
din lunga-mi experienta cu diverse penalizari.
hai s0-o uam logic, cat de repede i-ai acorda incredere unei persoane care ti-a inselat increderea? asa si google....
Se poate si mai repede in caz ca stii exact ce ai de facut. In cazul tau se pare ca e suficient de linkuri autoritare. LE tau se pare ca ti-a cauzat acdest lucru? catre ce siteuri linkezi? merita link? incearca sa obtii IBL-uri one way de la PR 4 in sus de pe siteuri reale. uita-te si tu la site... nu doar PR iti va da calitatea unui site.. ci numarul de vizitatori, pozitiile in serps pentru cuvintele cheie targetate.. etc
Prima intrebare pe care trebuie sa ti-o pui este ce a cauzat penalitatea? Daca descoperi acest lucru stii asupra carui factor sa actionezi... deci, de ce crezi ca ai fost penalizat?
Situ nu e de nisa,traficul nu vine pe cuvinte cheie optimizate prin backlink ci pe profilele acestora din google.Eu am optimizat profilele ,nu prima pagina.Am cateva pagini spre exemplu poze-fete.php care era pe locul 1 la poze cu fete ,poze fete.
nu am facut link exchange cu situri penalizate.Nici nu prea am multe link exchangeuri,poate daca am 20 maxim cam toate pr3 si cateva 4 si cu majoritatea am site wide si sunt puse pe cuvinte optimizate ,ca nu am facut cu oricine.
Eu zic ca problema este de la paginile indexate prea repede.Sa nu fie un filtru care a banuic ca am o tentativa de spam.
Deci mia indexat 9000 pagini in 6 zile,versuri muzica si videoclipuri.Din cate am aflat e bines a te mentii la 5000 pe luna.
Dupa 1 zi ce au aparut paginile in index a inceput sa scada traficul ,si dupa 2 zile mia scazut de 3 ori.
Aveam 3000 de linkuri pe pagina si cred ca de la asta e.Lam setat la 30 acum.
Si faza e ca nu fac spam,toate paginile au relevanta cele cu videoclipuri cat si cele cu versuri.
Acuma ma gandesc ca poate intro luna maxim isi revina fiindca probabil paginile indexate vor mai fi reindexate de 2 ori.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)