Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 21

Subiect: Cum arata un site in sandbox

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Tu cum ai patit?optimizare din backlinks sau cele interne?Si in cat timp ai scapat dupa ce ai actionat corespunzator?
    cele externe mai.....si acu depinde daca asta e cazul tau sau nu..daca stii ca nu ai facut ce am descris eu si zici ca ai avut multe pagini indexate, eu banuiesc ca e altceva
    pur si simplu siteul tau nu suporta prea multe pagini noi ...nu are "putere" pentru a sustine atatea pagini noi intr-un termen scurt..dupa cate zici cam asta e buba cu el
    paginile noi se adauga treptat pe un site "slab" din punct de vedere al backlinkurilor...

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    749
    Putere Rep
    38

Implicit

Aveam 3000 de linkuri pe pagina si cred ca de la asta e.Lam setat la 30 acum.

pai asta pare o mare buba

observ ca mai ai si un redirect de pe prima pagina catre http://www.fireangel.biz

si descrierea asta crezi ca nu intra la spam?:

Matrimoniale cu Poze
    - [ Translate this page ]
    poze fete jocuri sport poze baieti concurs versuri muzica bancuri videoclipuri muzica poezii mesaje dragoste matrimoniale fire angel,prieten,poze sexy, ...
    Ultima modificare făcută de Iskander; 23rd May 2008 la 16:01.
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

aly21 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    13th February 2008
    Vârstă
    41
    Posturi
    131
    Putere Rep
    33

Implicit

Astazi am constatat ca am o penalizare google sau asa ceva. Pentru cuvinte cheie care ma aduceau pe prima pagina google, acum nici nu imi mai gasesc pagina, ata de tare am cazut. De ieri si pana azi nu am facut nimic, decat sa adaug 3 siteuri in blogroll( un blog persona, unul tehnic, si unul cu poze fete), ma intreb oare e din cauza asta?
    Cum pot sa verific daca intr-adevar am penalizare google si cum as putea sa remediez problema?

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Iskander Vezi Post
    [B]

Matrimoniale cu Poze
    poze fete jocuri sport poze baieti concurs versuri muzica bancuri videoclipuri muzica poezii mesaje dragoste matrimoniale fire angel,prieten,poze sexy, ...
    nu exista penalizare pt asa ceva...in afara de cea a utilizatorilor cu bun simt si ceva cunostinte despre spam..si judecand dupa targetul siteului, cred ca e safe

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de aly21 Vezi Post
    Astazi am constatat ca am o penalizare google sau asa ceva. Pentru cuvinte cheie care ma aduceau pe prima pagina google, acum nici nu imi mai gasesc pagina, ata de tare am cazut.
    aceeasi problema o am si eu. nu ma mai gasesc aproape deloc prin google, in special la cuvintele grele. ce fel de site ai? este domeniu propriu, sau free? in cazul meu este vorba despre un blog facut pe blogspot.com

oare este vorba de o penalizare sau ceva "eroare" de la google? ideea e ca nici eu n-am facut modificari de nici un fel, adica n-am schimbat template, n-am adauga linkuri noi.

mai este si altcineva cu problema asta?
    keep dreaming...

aly21 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    13th February 2008
    Vârstă
    41
    Posturi
    131
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de crash Vezi Post
    aceeasi problema o am si eu. nu ma mai gasesc aproape deloc prin google, in special la cuvintele grele. ce fel de site ai? este domeniu propriu, sau free? in cazul meu este vorba despre un blog facut pe blogspot.com

oare este vorba de o penalizare sau ceva "eroare" de la google? ideea e ca nici eu n-am facut modificari de nici un fel, adica n-am schimbat template, n-am adauga linkuri noi.

mai este si altcineva cu problema asta?
    E vorba de siteul din semnatura, care e tot pe blogspot. Am mai citit cate ceva pe forumul digital despre oameni care au patit acelasi lucru zilele astea. Sper ca e vb de o eroare sau ceva de genul asta- insa nu prea cred. Ideea e ca 75% din trafic si uneori mai mult imi venea din google, iar astazi au intrat ft putini de pe google.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    34

Implicit

eu primeam cca 70% din google, 13% din refferals si restul accesari directe. la mine nu s-a simtit caderea decat azi dupa la orele 13-14. pana atunci totul a mers normal, adica am avut cca 250-300 de unici.

o sa ma mai documentez si revin cu informatii.
    keep dreaming...

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Iskander Vezi Post
    Aveam 3000 de linkuri pe pagina si cred ca de la asta e.Lam setat la 30 acum.

pai asta pare o mare buba

observ ca mai ai si un redirect de pe prima pagina catre http://www.fireangel.biz

Matrimoniale cu Poze
    ala e redirect java script si il face dupa ce se face preload la pozele de pe pagina a 2,
    textu ala nu am avut problema cu el il am din prima zi a sitului.

In plus nu indexul e problema,el nu a pierdut nicio pozzitie,din contra pt unele cuvinte a castigat.

Si titlu din site il mai schimb din cand in cand.Eu nu optimizez indexu,optimizez celelalte pagini si totusi are pozitii bune.....

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    34

Implicit

aly21, nu stiu daca la tine si-au revenit pozitiile in google. la mine totul a revenit la normal. intre timp am mai citit pe dp forums si am gasit o gramada de webmasteri care erau in aceeasi oala cu noi. se pare ca a fost un google dance major. sper sa fie totul ok pe viitor.

azi am avut un drop de 50% dpdv al traficului. sunt curios daca maine o sa fie in limitele normale.
    keep dreaming...

dragoserv este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th October 2005
    Vârstă
    45
    Posturi
    237
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu am o problema asemanatoare cu un site in engleza, fiind un site de doar cateva luni m-am apucat si l-am inscris in peste 1000 de directoare, asta cred ca a dus la fenomenul de sandbox....am continut in el de cateva zeci de mii de pagini, care se updateaza zilnic, dar din google am maxim 5 vizite pe zi...
    Cum as putea sa-l scot mai repede din sandbox-ul asta? (e deja de vreo 2 luni penalizat)

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum arata o penalizare Google
    De Nichita în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 16th October 2009, 11:40
  2. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th April 2009, 14:12
  3. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st December 2008, 10:09
  4. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 7th December 2006, 20:41
  5. sandbox!!!
    De nicky în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 24th February 2005, 18:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •