Paula, sper ca ai o scuza de genul "nu locuiesc in romania si am uitat sa vorbesc". Ai o exprimare penibila, esti practic exemplul negativ viu asupra tot ce s-a scris mai sus.
Paula, sper ca ai o scuza de genul "nu locuiesc in romania si am uitat sa vorbesc". Ai o exprimare penibila, esti practic exemplul negativ viu asupra tot ce s-a scris mai sus.
Acestea sunt metodele aplicate de mine ( nu am o experienta prea vasta de aceea imi pot permite sa postez la subiectele pentru incepatori ). Rog persoanele in masura sa imi corecteze metoda ...
@Kidu, astea imi sunt cunostintele, fiecare se descurca cum poate .. sunt aici sa invat nu sa ma cert cu persoane ca tine care mereu au avut ceva de reprosat ( chiar daca nu am postat am fost mereu on si citeam ).
Ar trebui sa fii la subiect nu sa critici exprimarea fiecaruia de aici!
PS: Nu mai raspund la asemenea provocari, cei ce au un sfat ce ma poate ajuta ii rog sa o faca ...
Ultima modificare făcută de Paula; 15th April 2012 la 13:41.
Pentru a "termina" acest topic cu bine, indicat e sa citim acest topic. Paste Fericiti tuturor.
Good work MaXz.
Eu fac urmatoarele lucruri:
Scriu un articol de 250-300 cuvinte, unde pun cuvintele cheie in prima fraza cat mai bine structurate, sa nu aberez. Apoi in text subliniez si bolduiesc cuvintele ce vreau sa capteze atentia lu gogu si vreau sa zic ca prin asta ma situez destul de sus.
pentru topicul ăsta am primit un negativ din partea cuiva care nici măcar n-a avut bunul simț să se semneze. de ce? pentru că am zis că mi-este de folos subiectul de față? sau din pură răutate, probabil...
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Dpdv SEO, la cate postari/saptamana/zi/etc. este atins maximum de eficienta (a la Gauss) - neutralizand atat cat e posibil(si daca e posibil) ceilalti factori ca link velocity & etc. ?
Adica, care e numarul de articole ideal pe unitatea de timp, chiar daca n-ar contine nimic altceva in afara de text, scris si formatat corect ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)