Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: De unde sa NU faci cumparaturile?

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

9 out of 9 members found this post helpful.

Implicit De unde sa NU faci cumparaturile?

Tot vad in ultima vreme oferte pe seopedia care nu prea isi au locul aici. Tot felul de indivizi veniti de pe forumurile internationale si cu lectia invatata despre "cum sa faci bani".

Preturile sunt mari din cauza lipsei unor asemenea oferte pe seopedia. Dar oare de ce nu sunt? Nu cimva majoritatea stiu unde sa isi faca cumparaturile?

Ceea ce ofera la zeci si sute de euro indivizii respectivi se poate gasi cu doar 5$ sau maxim 5+5 = 10$.

O sa va dau cateva exemple unde puteti testa astfel de servicii, si care sunt ele:

- Linkwheels - fiverr.com/internetfree/create-quality-link-pyramid-of-10-web2-properies5-edu-links-all-this-with-8000-backlinks-linking-to-them

- Profile pe forumuri oarecare (xrumer): - fiverr.com/profilemaster/create-7000-verified-backlinks-in-form-of-forum-profiles

- Profile high PR (facute cu senuke)- fiverr.com/mikemeth/make-40-high-pr7pr4-profile-links-ping-and-make-feed + (un roman vad) fiverr.com/max77/create-200-high-authority-forum-profiles-backlinks-for-your-website

- Wiki / edu - fiverr.com/snaseer/submit-your-article-to-get-you-1000-wiki-links-from-500-wiki-sites-including-real-edu-wiki-links-with-links-proof-report

- link-uri tumblr - fiverr.com/semaopro/create-100-high-tumblr-dofollow-backlink-withen-48h

ATENTIE!

Nu recomand sub nici o forma cumpararea acestor servicii unor incepatori!
    Cei cu putina experienta sau cu chef de experimente, pot gasi pe fiverr cu 5$ orice oferta de "wiki/edu/linkwheels" care pe seopedia are pretul de "japca".

Am dat fiverr ca exemplu, dar sunt multe resurse pe net, unele chiar mai ieftine. Daca ma intrebati pe mine, va pot explica si cum puteti face voi, personal, fara nici un leu toate ofertele de mai sus (n-o s-o fac, ca nu sunt angajat pe post de "support").

Toate aceste servicii sunt facute cu softuri automate si in timp link-urile isi vor pierde valoarea, adevarata lor valoare fiind extrem de mica. (cu exceptia tumblr unde riscurile sunt foarte mari din cauza "link acceleration" si banarea conturilor care duce la disparitia intr-o secunda a mii de linkuri)

Avertisment:

Au inceput sa apara persoane care fac spinning la articole in romaneste. Atentie mare la ofertele de scris + postat articole pe bani putini. In cazul directoarelor de articole romanesti, adica al meu si inca vreo 4 ale caror proprietari activeaza pe seopedia, orice articol de acest gen descoperit va duce la stergerea imediata a articolelor spinuite de pe TOATE directoarele pe ai caror proprietari ii cunosc. Cu alte cuvinte - bani pierduti, munca irosita.
    --------

N-ar fi fost frumos sa intervin pe topicurile oamenilor, dar as vrea sa atrag atentia tuturor asupra acestor oferte.
    Sa nu uitam ca suntem o comunitate care impartaseste cunostinte, nu o comunitate pusa pe japca.

In curand cred ca va fi nevoie de o lista de vanzatori "de incredere", testati, si de la care putem fi siguri ca ceea ce cumparam este "pe bune".
    Trust, but verify.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Toate aceste servicii sunt facute cu softuri automate si in timp link-urile isi vor pierde valoarea, adevarata lor valoare fiind extrem de mica.
    Si trebuie sa tii cont ca bonus poti primi o penalizare.
    Toate aceste servicii sunt facute cu softuri automate si in timp link-urile isi vor pierde valoarea, adevarata lor valoare fiind extrem de mica.
    Dupa noile schimbari de algoritm google si profesionistii fug de asa ceva, sunt mult prea riscante
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    40

Implicit

Cataline, poti primi penalizari si fara sa te folosesti de astfel de 'servicii'. Strainii arunca bani grei pe astfel de link-uri.
    Piata/concurenta din Romania inca este prea mica pentru a avea nevoie de serviciile de mai sus (nu in toate cazurile).

Cine spune ca preturile pentru anumite servicii sunt mari (ma refer pe .com)? Da, castigurile sunt. Dar nu si serviciile.
    In schimb, la noi castigurile sunt mult mai mici, iar serviciile de 2-3x mai scumpe.

PS: Daca eu ofer servicii mai bune, bineinteles ca voi avea preturi mai mari, chiar daca piata e sub nivelul meu.
    Vand Advertoriale (pr 5)

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    108
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    108

Implicit

@Vali:
    - serviciile "naspa" (automatizarile) au preturi mari in Romania - lumea are impresia ca n-am auzit noi de asa ceva
    - serviciile "pe bune" sunt ieftine pe Seopedia si in Romania in general, dar calitatea nu e chiar la nivelul la care sa se poata cere sume mai mari (echivalente sa zicem cu sumele de pe co.uk sau com). Piata este inca mica.

Ca sa dau un exemplu - multi sunt prinsi intr-un cerc vicios - nu traiesc din www dar le-ar placea. Nu fac treaba buna ca nu au timp, vand ieftin si nu au continuitate. Daca s-ar axa pe web n-ar avea de unde sa se intratina cateva luni pana pun ceva serios pe picioare. Nu au timp sa se informeze, cumpara un serviciu prezentat ca "minunat", dar pierd doar bani si posibil si pozitii in Google. Investesc bani in servicii dubioase despre care cred ca sunt bune si vand la randul lor servicii dubioase. Nu ajungem nicaieri asa.

Prin linkurile catre fiverr am prezentat doar valoarea reala a serviciilor. Pe unele le-am vazut pe aici pe forum, nu stiu daca inca mai sunt in picioare. Pentru un incepator, cel mai bine este sa se fereasca de asa ceva.
    Ultima modificare făcută de Dan; 16th April 2012 la 02:55.
    Trust, but verify.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Site: cum sa faci .ro
    De Vicentiu în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd April 2012, 02:02
  2. Cum sa nu faci un portal de reduceri!
    De Maldinii în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 3rd October 2011, 02:44
  3. Atentie la cumparaturile-mele.ro/
    De hyp3rion în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th February 2009, 00:25
  4. Greu mai e sa-l faci :O
    De Hetzenauer în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 20th September 2007, 01:18
  5. Cum sa faci rank 6