15th April 2012, 19:27
9 out of 9 members found this post helpful.
De unde sa NU faci cumparaturile?
Tot vad in ultima vreme oferte pe seopedia care nu prea isi au locul aici. Tot felul de indivizi veniti de pe forumurile internationale si cu lectia invatata despre "cum sa faci bani".
Preturile sunt mari din cauza lipsei unor asemenea oferte pe seopedia. Dar oare de ce nu sunt? Nu cimva majoritatea stiu unde sa isi faca cumparaturile?
Ceea ce ofera la zeci si sute de euro indivizii respectivi se poate gasi cu doar 5$ sau maxim 5+5 = 10$.
O sa va dau cateva exemple unde puteti testa astfel de servicii, si care sunt ele:
- Linkwheels - fiverr.com/internetfree/create-quality-link-pyramid-of-10-web2-properies5-edu-links-all-this-with-8000-backlinks-linking-to-them
- Profile pe forumuri oarecare (xrumer): - fiverr.com/profilemaster/create-7000-verified-backlinks-in-form-of-forum-profiles
- Profile high PR (facute cu senuke)- fiverr.com/mikemeth/make-40-high-pr7pr4-profile-links-ping-and-make-feed + (un roman vad) fiverr.com/max77/create-200-high-authority-forum-profiles-backlinks-for-your-website
- Wiki / edu - fiverr.com/snaseer/submit-your-article-to-get-you-1000-wiki-links-from-500-wiki-sites-including-real-edu-wiki-links-with-links-proof-report
- link-uri tumblr - fiverr.com/semaopro/create-100-high-tumblr-dofollow-backlink-withen-48h
ATENTIE!
Nu recomand sub nici o forma cumpararea acestor servicii unor incepatori!
Cei cu putina experienta sau cu chef de experimente, pot gasi pe fiverr cu 5$ orice oferta de "wiki/edu/linkwheels" care pe seopedia are pretul de "japca".
Am dat fiverr ca exemplu, dar sunt multe resurse pe net, unele chiar mai ieftine. Daca ma intrebati pe mine, va pot explica si cum puteti face voi, personal, fara nici un leu toate ofertele de mai sus (n-o s-o fac, ca nu sunt angajat pe post de "support").
Toate aceste servicii sunt facute cu softuri automate si in timp link-urile isi vor pierde valoarea, adevarata lor valoare fiind extrem de mica. (cu exceptia tumblr unde riscurile sunt foarte mari din cauza "link acceleration" si banarea conturilor care duce la disparitia intr-o secunda a mii de linkuri)
Avertisment:
Au inceput sa apara persoane care fac spinning la articole in romaneste. Atentie mare la ofertele de scris + postat articole pe bani putini. In cazul directoarelor de articole romanesti, adica al meu si inca vreo 4 ale caror proprietari activeaza pe seopedia, orice articol de acest gen descoperit va duce la stergerea imediata a articolelor spinuite de pe TOATE directoarele pe ai caror proprietari ii cunosc. Cu alte cuvinte - bani pierduti, munca irosita.
--------
N-ar fi fost frumos sa intervin pe topicurile oamenilor, dar as vrea sa atrag atentia tuturor asupra acestor oferte.
Sa nu uitam ca suntem o comunitate care impartaseste cunostinte, nu o comunitate pusa pe japca.
In curand cred ca va fi nevoie de o lista de vanzatori "de incredere", testati, si de la care putem fi siguri ca ceea ce cumparam este "pe bune".
Trust, but verify.