Salut,
Ieri www.pcgarage.ro s-a schimbat la fata.S-a incercat o abordare putina diferita si astept opiniile voastre pentru a vedea ca am reusit.
Salut,
Ieri www.pcgarage.ro s-a schimbat la fata.S-a incercat o abordare putina diferita si astept opiniile voastre pentru a vedea ca am reusit.
Cu stima,
Razvan Pop
Salut.
E... mai frumos si mai ergonomicsi se si valideaza
.
"Powered by Superstore" in footer.. e un script ? Daca da, zi mai multe despre![]()
Oricum a iesit frumos, felicitari.
Salut,
Nu am avut timp sa verific daca se valideaza.
Este un script in versiunea beta, inca se testeaza si se imbuntateste. Cand o sa fie lansat o sa va explic mai multe.![]()
Cu stima,
Razvan Pop
Din pacate grafica, si in special headerul, nu au suficiente elemente pentru ca vizitatorul sa va identifice si separe usor din multime. Nu sacrifica chiar atat de mult imaginea site-ului pentru eficienta.![]()
Mie mi se pare bestial. Punct.
Iubesc acest design.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Nu obisnuiesc sa accesez link-uri postate, dar dupa postul lui Cristan am facut o incercare (curiozitatea).
Fuck. :blink: Frumos. Am intr-o masura niste cunostinte de design destul de bune si imi place.
Felicitari.
La mai bine.
Reeditat: miromulus are dreptate cu header-ul.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Fata de versiunea precedenta este o imbunatatire, dar... nu stiu ce am azi, ceva mi se pare in neregula cu culorile. Pentru a crea o imagine care sa ramana intiparita in mintea consumatorului este nevoie de o anumita continuitate.
abia astept sa aflu mai multe despre superstorePostat în original de Razvan Pop @ Nov 28 2005, 01:47 PM) [post=7251
arata mai mult decat marfa design-ul. daca mai pui si o caut]
Salut,
Nu am avut timp sa verific daca se valideaza.
Este un script in versiunea beta, inca se testeaza si se imbuntateste. Cand o sa fie lansat o sa va explic mai multe.
[/QUOTE]
abia astept sa aflu mai multe despre superstorearata mai mult decat marfa design-ul. daca mai pui si o cautare e mai mult decat perfect.
Reclama PC Garage care apare cuma pe seopedia nu mi se pare o idee foarte buna, simpla traducere a 3 cuvinte ar fi avut un alt impact.
Priviti aici la bannerul PC Garage afisat pe forum SeoPedia cu adresa imaginii aiciPostat în original de Bruzli @ Nov 29 2005, 04:34 PM) [post=7298
Cum se numeste aceasta ? Lipsa de ins]
Reclama PC Garage care apare cuma pe seopedia nu mi se pare o idee foarte buna, simpla traducere a 3 cuvinte ar fi avut un alt impact.
[/QUOTE]
Priviti aici la bannerul PC Garage afisat pe forum SeoPedia cu adresa imaginii aici
Cum se numeste aceasta ? Lipsa de inspiratie sau promovare oarba ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)