Salut,
Ieri www.pcgarage.ro s-a schimbat la fata. :) S-a incercat o abordare putina diferita si astept opiniile voastre pentru a vedea ca am reusit.
Versiune printabilă
Salut,
Ieri www.pcgarage.ro s-a schimbat la fata. :) S-a incercat o abordare putina diferita si astept opiniile voastre pentru a vedea ca am reusit.
Salut.
E... mai frumos si mai ergonomic :) si se si valideaza ;).
"Powered by Superstore" in footer.. e un script ? Daca da, zi mai multe despre :)
Oricum a iesit frumos, felicitari.
Salut,
Nu am avut timp sa verific daca se valideaza.
Este un script in versiunea beta, inca se testeaza si se imbuntateste. Cand o sa fie lansat o sa va explic mai multe. ;)
Din pacate grafica, si in special headerul, nu au suficiente elemente pentru ca vizitatorul sa va identifice si separe usor din multime. Nu sacrifica chiar atat de mult imaginea site-ului pentru eficienta. :)
Mie mi se pare bestial. Punct.
Iubesc acest design.
Nu obisnuiesc sa accesez link-uri postate, dar dupa postul lui Cristan am facut o incercare (curiozitatea).
Fuck. :blink: Frumos. Am intr-o masura niste cunostinte de design destul de bune si imi place.
Felicitari.
La mai bine.
Reeditat: miromulus are dreptate cu header-ul.
Fata de versiunea precedenta este o imbunatatire, dar... nu stiu ce am azi, ceva mi se pare in neregula cu culorile. Pentru a crea o imagine care sa ramana intiparita in mintea consumatorului este nevoie de o anumita continuitate.
abia astept sa aflu mai multe despre superstore :D arata mai mult decat marfa design-ul. daca mai pui si o caut]Citat:
Postat în original de Razvan Pop @ Nov 28 2005, 01:47 PM) [post=7251
Salut,
Nu am avut timp sa verific daca se valideaza.
Este un script in versiunea beta, inca se testeaza si se imbuntateste. Cand o sa fie lansat o sa va explic mai multe. ;)
[/QUOTE]
abia astept sa aflu mai multe despre superstore :D arata mai mult decat marfa design-ul. daca mai pui si o cautare e mai mult decat perfect.
Reclama PC Garage care apare cuma pe seopedia nu mi se pare o idee foarte buna, simpla traducere a 3 cuvinte ar fi avut un alt impact.
Priviti aici la bannerul PC Garage afisat pe forum SeoPedia cu adresa imaginii aici http://www.pop.store.ro/img/tbc/index_banner.gifCitat:
Postat în original de Bruzli @ Nov 29 2005, 04:34 PM) [post=7298
Cum se numeste aceasta ? Lipsa de ins]
Reclama PC Garage care apare cuma pe seopedia nu mi se pare o idee foarte buna, simpla traducere a 3 cuvinte ar fi avut un alt impact.
[/QUOTE]
Priviti aici la bannerul PC Garage afisat pe forum SeoPedia cu adresa imaginii aici http://www.pop.store.ro/img/tbc/index_banner.gif
Cum se numeste aceasta ? Lipsa de inspiratie sau promovare oarba ?