Prima versiune a fost (see attachement)
Versiunea a doua cand ?![]()
Versiunea a doua cand ?![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Postat în original de Cristian Mezei @ Nov 28 2005, 03:45 PM) [post=7257
Pentru cei care nu stiu, Ciprian sunt eu... adica ITE... si party-ul a fost la Cluj]
Versiunea a doua cand ?
[/QUOTE]
Pentru cei care nu stiu, Ciprian sunt eu... adica ITE... si party-ul a fost la Cluj
Anybody for a second round?
Expertuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Nu vreau sa ma intalnesc cu tine pe strada... :o :wacko: :ph34r:
(\_/) I like bunnies
(>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD
A fost party ? :blink: :unsure:
just_me here, eu am postat mai sus
eu propun a doua petrecere tot la cluj dar sa se vina fara prietene ca de fotofemei face andy rost![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
CE FEMEI NENE?!?! :blink: Pai noi discutam chestii serioase aici :p SEO si alte de-astea. In plus, eu vine cand am 15-16 ani, ca altfel ma ia to]Postat în original de misu @ Nov 29 2005, 04:58 PM) [post=7307
eu propun a doua petrecere tot la cluj dar sa se vina fara prietene ca de fotofemei face andy rost
[/QUOTE]
CE FEMEI NENE?!?! :blink: Pai noi discutam chestii serioase aici :p SEO si alte de-astea. In plus, eu vine cand am 15-16 ani, ca altfel ma ia toata lumea la misto. :unsure:
Ce te face sa crezi ca la 15-16 ani o sa fi luat in serios? :pPostat în original de andypopa @ Nov 30 2005, 03:24 AM) [post=7339
Cata vreme esti ma]
CE FEMEI NENE?!?! :blink: Pai noi discutam chestii serioase aici :p SEO si alte de-astea. In plus, eu vine cand am 15-16 ani, ca altfel ma ia toata lumea la misto. :unsure:
[/QUOTE]
Ce te face sa crezi ca la 15-16 ani o sa fi luat in serios? :p
Cata vreme esti mai mic.... of of... mai mai...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)