de la anu viitor vin cu cea mai mare placere k o sa fiu in buc. la facultate. momentan sunt la rm. valcea si sunt cam "prins" cu scoala....
oricum, distractie placuta si......... faceti poze pt forum
de la anu viitor vin cu cea mai mare placere k o sa fiu in buc. la facultate. momentan sunt la rm. valcea si sunt cam "prins" cu scoala....
oricum, distractie placuta si......... faceti poze pt forum
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Pot sa vin si eu?
Daca DA, unde si cand va avea loc intalnirea? Ca am rasfoit tot topicul si nu am gasit nimic concret. Ar fi fost mai bine sa se faca un topic separat, eventual sa scrie locul si data in acel Announcement
Inca nu e nimic concret legat de intalnire...decat ca eu vin la sfarsitul lunii, in ultimul week end defapt.
O sa stabilim zilele astea.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Postat în original de Krumel @ Feb 24 2006, 10:26 PM) [post=10964
Asta e ]
Inca nu e nimic concret legat de intalnire...decat ca eu vin la sfarsitul lunii, in ultimul week end defapt.
O sa stabilim zilele astea.
[/QUOTE]
Asta e ultimul week-end din feb!
Ca sa stabilim o zi, sa nu mai fie atatea presupuneri ...
Sambata, 25 februarie
Duminica, 26 februarie
sau
Sambata, 4 martie
Duminica, 5 martie
Hotarati-va la o zi.
Krumi zi tu primul.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
pai din ce imi dau seama krumel maine e cam greu sa ajunga.
asa ca votez pentru 4 martie!
25 martie (in caz ca ajunge krumel )
26 pica duminica si in afara de faptul ca poate dau si eu o fuga pana la munte, dupa duminica urmeaza lunea
Daca tot pica saptamana asta, nu ar fi bine de luat in calcul si ziua de 3 martie? in loc de 5?
Regards!
ce martie mai ) vezi]Postat în original de Stelian @ Feb 24 2006, 11:04 PM) [post=10973
25 martie (in caz ca ajunge krumel )
26 pica duminica si in afara de faptul ca poate dau si eu o fuga pana la munte, dupa duminica urmeaza lunea
Daca tot pica saptamana asta, nu ar fi bine de luat in calcul si ziua de 3 martie? in loc de 5?
Regards!
[/QUOTE]
ce martie mai ) vezi ca xpertu a zis februarie
Din partea mea Sambata, 4 martie Duminica, 5 martie e varianta castigatoare.
Acum sint deja in Husi. Eu atunci vin.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Perfect. Stabilim Duminica 5 martie.
Pun anunt, si fac un thread nou.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)