Saitul in cauza: http://myauto.ro
E la inceput si incerc sa-l optimizez (bine, de fapt optimizezi atunci cand ai deja ceva si incerci sa-l faci mai bun, sa zicem ca se aplica). As vrea sa iasa in fata la "piese auto", "magazin piese auto" ... in general e in prima pagina la denumiri de piese, ceea e destul de bine.
am pus mod rewrite si am schimbat titlurile la pagini la listare, ca erau toate la fel, si a inceput sa mi-l indexeze mai bine parca. Am observat acum un problem, apar paginile fara descriere, doar linkulsi daca as putea sa controlez cumva ce apare in descrierea in google? am observat ca apare primul text de pe pagina.
(nefiind tabeless apare "creeaza-ti cont nou... bla bla... si ce mai gaseste in header) daca pun un div hidden inainte de tabelul ala, o sa-mi ia textul de acolo?
dupa aia: am cateva zeci de pagini cu totul deocamdata a cate 20 de produse, cum n-am poze la produse n-am facut pagina speciala. credeti ca ar fi mai bine sa fac pagina speciala cu detalii la fiecare produs (ele fiind aceleasi din divul ala care apare onmouseover la listare) ? ajuta?
mai revin cu intrebari cand mai ziceti una, alta.

si daca as putea sa controlez cumva ce apare in descrierea in google? am observat ca apare primul text de pe pagina.