Din obisnuinta am bagat un query pe google "Steaua - Pandurii", dorind sa ma informez despre urmatorul meci al Stelei in campionat. Discutia urmatoare nu are nicio legatura cu fotbalul, ci cu optimizarea. As dori sa dezbatem particularitatile de optimizare pentru site-urile de stiri care prezinta evenimente.
Primul link pe care l-am obtinut cu cautarea amintita este un forum, cu trimitere la un articol cu tema Steaua - Pandurii din 2007! Urmatorul site este de hotnews.ro, cu un articol despre meciul Pandurii - Steaua din urma cu o jumatate de an. Urmeaza un site sportiv cu autoritate, linkul prezent in SERPs fiind din nou din 2007!
Ce ar trebui facut pentru ca un articol nou pe tema meciului Steaua - Pandurii sa apara mai sus decat toate acestea, asa cum este si normal? Consider ca in cazul prezentat goana dupa trafic si optimizarea excesiva au invins logica afisarii rezultatelor cautarii. Astept cu interes opiniile voastre.
Edit: chestia asta am scris-o inainte de meciul in cauza, dar site-ul era down for maintenance.

Răspunde cu citat