Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Un alt fel de studiu de caz

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    34

Implicit Un alt fel de studiu de caz

Din obisnuinta am bagat un query pe google "Steaua - Pandurii", dorind sa ma informez despre urmatorul meci al Stelei in campionat. Discutia urmatoare nu are nicio legatura cu fotbalul, ci cu optimizarea. As dori sa dezbatem particularitatile de optimizare pentru site-urile de stiri care prezinta evenimente.

Primul link pe care l-am obtinut cu cautarea amintita este un forum, cu trimitere la un articol cu tema Steaua - Pandurii din 2007! Urmatorul site este de hotnews.ro, cu un articol despre meciul Pandurii - Steaua din urma cu o jumatate de an. Urmeaza un site sportiv cu autoritate, linkul prezent in SERPs fiind din nou din 2007!

Ce ar trebui facut pentru ca un articol nou pe tema meciului Steaua - Pandurii sa apara mai sus decat toate acestea, asa cum este si normal? Consider ca in cazul prezentat goana dupa trafic si optimizarea excesiva au invins logica afisarii rezultatelor cautarii. Astept cu interes opiniile voastre.

Edit: chestia asta am scris-o inainte de meciul in cauza, dar site-ul era down for maintenance.

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    41

Implicit

de multe ori am patit si eu asa..
    din punctul asta de vedere Google sucks.. vroiam sa aflu mai multe despre ROmania - Nush cine, sau Urziceni cu altcineva, niciodata nu am gasit decat informatii din ani precedenti.
    Probabil e impotriva teoriilor stupide gen "sandbox" pt google. Adica cum sa pozitioneze bine un articol care tocmai "a iesit pe piata". Un fel de protectie anti-spam.
    Nu are de unde sa stie Google despre ce e vorba si cum pana si site-urile cu autoritate fac spam, mai bine asteapta putin pana sa puna un articol nou pe pozitii fruntase, destul de logic.

voidcode este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th October 2007
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    50
    Posturi
    321
    Putere Rep
    34

Implicit

sunt bloguri care atunci cand scriu un articol in 5 min apar primele la stirea care o da fiindca sunt considerate trusted, uita-te si trage o geana la blogurile care sunt mai importante si credibile si te vei convinge
    Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    34

Implicit

Si care ar fi solutia in cazuri ca asta?

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Studiu de caz
    De Robert în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 27th December 2009, 19:20
  2. studiu de caz
    De gigipok în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th November 2008, 18:21
  3. un mic studiu de caz
    De ciprian2006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th September 2008, 16:52
  4. studiu de caz
    De Danielu în forumul Teste
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th September 2008, 19:50
  5. Mic studiu de caz :)
    De Federals în forumul Google
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th January 2008, 12:41

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.