Saitul in cauza: http://myauto.ro
E la inceput si incerc sa-l optimizez (bine, de fapt optimizezi atunci cand ai deja ceva si incerci sa-l faci mai bun, sa zicem ca se aplica). As vrea sa iasa in fata la "piese auto", "magazin piese auto" ... in general e in prima pagina la denumiri de piese, ceea e destul de bine.
am pus mod rewrite si am schimbat titlurile la pagini la listare, ca erau toate la fel, si a inceput sa mi-l indexeze mai bine parca. Am observat acum un problem, apar paginile fara descriere, doar linkul :| si daca as putea sa controlez cumva ce apare in descrierea in google? am observat ca apare primul text de pe pagina. :| (nefiind tabeless apare "creeaza-ti cont nou... bla bla... si ce mai gaseste in header) daca pun un div hidden inainte de tabelul ala, o sa-mi ia textul de acolo?
dupa aia: am cateva zeci de pagini cu totul deocamdata a cate 20 de produse, cum n-am poze la produse n-am facut pagina speciala. credeti ca ar fi mai bine sa fac pagina speciala cu detalii la fiecare produs (ele fiind aceleasi din divul ala care apare onmouseover la listare) ? ajuta?
mai revin cu intrebari cand mai ziceti una, alta.