Salut...
Imi place cum ai facut pagina, felicitari.
Tot ce am vazut arata f bine, dar as propune cateva ajustari:
1.Meniul de sus (home, oferte, etc) - trebuie sa mai lucrezi unpic la calitatea imaginilor - la mine nu se vad prea bine.
2.De ce ai nevoie de 3 definiri de keywords? Cred ca poti lucra unpic si la description si la mai multe cuvinte cheie.<meta name="keywords" content="Piese Auto" />
<meta name="keywords" content="piese de schimb" />
<meta name="keywords" content="magazin de piese auto" />
3. Ca si o sugestie - as incerca sa fac o incheiere logica a designului paginii - unde ai "
© 2005 myauto | Toate drepturile rezervate" - l-as incadra intr-un chenar mic la fel ca in sectiunea de cauta sus (colturi rotunde - verde+alb sau tip meniu , inaltime mica - doar cat sa intre scrisul acela acolo).
4. As incerca sa prezint inca din index.php o parte din oferta ta de produse. Random, sa fie afisate niste thumbnail-uri si o scurta descriere care sa starneasca interesul vizitatorului. O pagina doar cu scris poate fi inchisa mult mai repede.
Momentan atata am vazut si reprezinta doar o sugestie din partea mea. Daca mai vad ceva o sa revin. Ai de lucru serios la optimizarea paginilor, dar in rest arata bine.
Succes in continuare.