Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 55

Subiect: Parere site !

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    509
    Putere Rep
    32

Implicit

Salut,

Vezi ca "baiatu" asta de care zici tu mi se pare suspect. Hosting pentru un site de piese + ce mentenanta? la 100 euro / luna e foarte mult, mai ales acum la inceput cand nu ai trafic + clauza lui ca nu ai voie sa parasesti hosting-ul.

Nu inteleg cum e clauza asta? adica tu platesti un site, si el nu iti da access ftp, cpanel, etc, doar la admin? BULLSHITTTT!

Sfatul meu e sa apelezi la altcineva, la cate am patit si eu cu programatori, chiar nam ce recomandare sa iti fac.

PS: pieseautoshop.ro au investit in link-uri, chiar mi-au cerut ajutorul pentru o campanie de link building insa iam refuzat din lipsa timpului, de aia sunt acolo unde sunt.
    .

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Paul Vezi Post
    Hosting pentru un site de piese + ce mentenanta? la 100 euro / luna e foarte mult
    poate nu cunosti ca un site e piese auto are in general repere de ordinul milioanelor si implicit baza de date imensa; nu mai pun la socoteala ca ahitectura bazei de date e "alambicata" prin natura problemei (fiecare reper din catalog se potriveste la n marci / modele si fiecare model are in functie de motorizare / caroserie / an de fabricatie alt set de piese si daca o piesa merge pe un model la roata dreapta-fata.. poate sa mearga pe alt model la roata stanga-spate);

in ceea ce priveste accesul la ftp.. exista modele de livrare "software as a service", insa atunci nu se pune ca il cumperi (in sensul de proprietar), ci mai mult il inchiriezi sau il iei in leasing (depinde de situatie si de cum sunt agreate detaliile ei);

nu spun ca e bine sau rau intr-un fel sau in altul, insa cu cat mai mult cunosti ce vrei / ce iti trebuie.. cu atat ai mai multe sanse sa ti se potriveasca produsul / serviciul cumparat.

catalint este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    1st December 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    33
    Posturi
    50
    Putere Rep
    24

Implicit

Parerea mea e ca mai bine te-ai duce pe la niste firme d-astea, service-uri si ai incerca sa inchei ceva contracte cu ei, fie ca-s service-uri de cartier. Sa faci ceva gen Autokarma, iti trebuie ceva parale.

Fabiautomotive este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    27th February 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    30
    Putere Rep
    21

Implicit

La service-uri de cartier nu mai ai loc din cauza ca si ei au incheiat contracte direct cu furnizorii...Acum orice service fie el de cartier sau mai mare are un laptop de pe care sa faca comanda, ba mai mult obliga clienti sa cumpere de la ei ca altfel nu le da garantie! Mecanicu isi pune si el un adaos de 20% la piese apoi isi ia si banii de pe lucrare, incearca sa te duci sa iti repari masina undeva cu piese cumparate dintr-un magazin de piese auto si nu de la ei! sa vezi ce iti spun....

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Fabiautomotive Vezi Post
    incearca sa te duci sa iti repari masina undeva cu piese cumparate dintr-un magazin de piese auto si nu de la ei! sa vezi ce iti spun....
    la orice service auto serios se poate;
    verificat personal.. totul se face cu factura si garantie (evident, daca piesele sunt din alta parte.. serviceul iti ofera garantia de montaj, iar magazinul garantia piesei);
    asta e oarecum offtopic - nu prea are legatura cu siteul si cu seo (fara a insemna ca online si seo trebuie sa fie singurele metode pe care sa le consideri);

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Nu degeaba am spus ca poate dura mult refacere site (nu doar eu) + ca abia apoi incepe "razboiul" pe seo.
    Versiunea care ar putea sa-i aduca venituri mai rapid este cea cu piese originale, oem + site de prezentare.
    Cu forta nu poti auta pe cineva.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    27th February 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    30
    Putere Rep
    21

Implicit

Sorin sunt de acord cu tine dar trebuie luate in considerare si alte aspecte! Cu piesele OEM nu este chiar asa usor, si asta din cauza ca dureaza in primul rand un anumit numar de zile pana cand primesti piesa de la furnizor, in al doilea rand nu poti da retur piesa! Nici un furnizor nu accepta retur pentru piese OEM....Si aici intervine iar problema cu, cumparatorii! Eu nu pot cumpara piese oem decat cu factura proforma si plata in avans. Daca ai o comanda in site si ai comandat piesa apoi clientu nu mai ridica coletul ca na asa e in Romania, ai ramas cu piesa pe cap! Si in alta ordine de ideii romani nu isi prea permit piese OEM doar daca nu le gasesc AM si nu au incotro! La noi lumea este speriata de plata online cu cardul asta iti garantez! Am intalnit destui clienti care nu au gasit piesa prin ploiesti si au preferat sa consume benzina decat sa plateasca cu cardul.....Si sincer chiar nu mai pot face alt site acum.....

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

La consultanta de afaceri nu ma pricep. Maxim pot evalua timpii.
    Refacere site (functional, pt useri): 1-3-6 luni.
    Implementare modificari seo: 1-2 luni.
    Actualizare site pt google: 2-4 luni (minim, depinde de nr de categorii, subcategorii, alte pagini de optimizat).
    Redirectare linkuri vechi spre cele noi.
    Apoi te rogi ca google sa te reindexeze cat mai repede, asta fara sa iei in calcul posibilitatea de banare pe anume expresii.
    Actiuni de obtinere linkuri noi.
    Cam multe luni, luni in care va trebui sa cotizezi in campanii + programare + content + seo.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Fabiautomotive Vezi Post
    Si sincer chiar nu mai pot face alt site acum.....
    Cere-ti banii inapoi!

Citat Postat în original de Sorin Frumuseanu Vezi Post
    La consultanta de afaceri nu ma pricep. Maxim pot evalua timpii.
    Refacere site (functional, pt useri): 1-3-6 luni.
    Implementare modificari seo: 1-2 luni.
    Actualizare site pt google: 2-4 luni (minim, depinde de nr de categorii, subcategorii, alte pagini de optimizat).
    Redirectare linkuri vechi spre cele noi.
    Apoi te rogi ca google sa te reindexeze cat mai repede, asta fara sa iei in calcul posibilitatea de banare pe anume expresii.
    Actiuni de obtinere linkuri noi.
    Cam multe luni, luni in care va trebui sa cotizezi in campanii + programare + content + seo.
    Corect. Am spus mai sus, un astfel de site necesita investitie masiva si timp. Nu e cazul aici.

Sfatul meu e sa inceapa cu un maxim de 10k produse, doar cateva tipuri de masini = cele mai populare, update prin csv la preturi si in timp sa creasca. Altfel, cu bani putini NU se (mai) poate.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    27th February 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    30
    Putere Rep
    21

Implicit

Iti dai sema ca as vrea banii inapoi, dar de la cine? M-am uitat prin portofoliul firmei care mi-a facut site-ul si am sunat la proprietarii altor site-uri de la ei din portofoliu....Iti faci cruce daca auzi ce spun toti de firma asta....Culmea in contract am trecut si optimizare seo....Va dati seama ce optimizare seo fac ei....banii inapoi nu ai de la cine sa ii iei atata timp cat ei nu au bani nici de benzina...Sa stau sa ii dau in judecata si apoi tot sa nu aibe de unde sa imi dea banii inapoi....Oricum e bun postu pentru alti care cauta sa isi faca site bazat pe tecdoc! Asa poate macar le mai scade din clientela....Nici macar la telefon nu raspund de 10 zile....

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Parere site
    De costingheonea în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th February 2015, 21:11
  2. Rog parere site-uri
    De Catalin1987 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 5th February 2015, 13:09
  3. Parere site
    De danielb în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 9