Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 55

Subiect: Parere site !

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Fabiautomotive Vezi Post
    Iti dai sema ca as vrea banii inapoi, dar de la cine? M-am uitat prin portofoliul firmei care mi-a facut site-ul si am sunat la proprietarii altor site-uri de la ei din portofoliu....Iti faci cruce daca auzi ce spun toti de firma asta....Culmea in contract am trecut si optimizare seo....Va dati seama ce optimizare seo fac ei....banii inapoi nu ai de la cine sa ii iei atata timp cat ei nu au bani nici de benzina...Sa stau sa ii dau in judecata si apoi tot sa nu aibe de unde sa imi dea banii inapoi....Oricum e bun postu pentru alti care cauta sa isi faca site bazat pe tecdoc! Asa poate macar le mai scade din clientela....Nici macar la telefon nu raspund de 10 zile....
    Faci o confuzie. Cei care vor sa-si faca magazin pe tecdoc, ajung si pe la mine, iar cand apare suma de 15k euro, "ma injura". Dupa, vin si alte oferte, 500-700 euro, 1000 euro, etc. Tot pe mine ma injura, ca sunt nesimtit, vreau sa-i pacalesc iar altii sunt corecti cand cer 800 euro pt un site unde doar hostingul costa peste 100 euro lunar

Trec lunile, ei isi pierd banii si tot pe mine ma injura Au pierdut timp, destul de multi bani, sunt faliment si tot pe mine ma injura. Asa e modelul romanesc!

Teoretic iti faci un plan, un buget, platesti consultanta si consultantul se ocupa de alegerea agentiei si a serviciilor. Nu stii, NU te bagi. Pentru cateva sute de euro, castigi enorm de mult timp si scade riscul de faliment.

Cauta o solutie logica si recupereaza-ti investitia. NU poti? Pune-i sa-ti faca alt site, o platforma clasica de magazin, unde sa-ti importe 10k produse si categoriile. Asta sigur pot face, daca nu inacearca sa le faci o vizita. Pe platforma te joci tu ulterior, ai addons, ai setari, iti faci treaba.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Iti dai sema ca as vrea banii inapoi, dar de la cine? M-am uitat prin portofoliul firmei care mi-a facut site-ul si am sunat la proprietarii altor site-uri de la ei din portofoliu....Iti faci cruce daca auzi ce spun toti de firma asta....Culmea in contract am trecut si optimizare seo....Va dati seama ce optimizare seo fac ei....banii inapoi nu ai de la cine sa ii iei atata timp cat ei nu au bani nici de benzina...Sa stau sa ii dau in judecata si apoi tot sa nu aibe de unde sa imi dea banii inapoi....Oricum e bun postu pentru alti care cauta sa isi faca site bazat pe tecdoc! Asa poate macar le mai scade din clientela....Nici macar la telefon nu raspund de 10 zile....
    "Oricum e bun postu pentru alti care cauta sa isi faca site bazat pe tecdoc!"
    Teoretic da, practic oamenii sunt batuti in cap: un amic cu magazin de piese oem vrea sa isi faca tot la ei, desi stie la ce se expune.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Fabiautomotive este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    27th February 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    30
    Putere Rep
    21

Implicit

Asta e daca prietenul tau nu vrea sa inteleaga...tot o sa inteleaga apoi! Oricum ideea este ca eu daca citeam inainte de ai contacta, cu siguranta numai faceam cu ei! O sa sper ca o sa mearga fizic magazinul ceea ce nu prea cred si cu asta basta! o sa incerc sa pun anunturi cu piese pe net si poate cine stie vand asa! Acum am observat si eu cat de scump este online. Saptamanile trecute m-au sunat cei de la pieseauto.ro si imi propuneau un cont la ei pe site! mi-au dat o perioada de proba de 1 saptamana, ca domne la noi pun toti clienti cereri de piesa tu faci oferta si clientul te suna, sistemul l-am inteles numai ca intr-o saptamana am vandut un singur produs la ei pe site. Apoi m-au sunat dupa perioada de proba si m-au intrebat cum merge....I-am explicat ca nu e chiar asa usor ca e concurenta mare s.a.m.d! cat credeti ca mi-au cerut pe un abonament pentru o luna de zile la ei pe site...1000 Ron pe luna. Si inca pe atat daca vreau si pe 4tuning contul meu! Mi se pare iesit din comun sa ceri banii astia pe un serviciu care pana la urma nu iti garanteaza absolut nimic....Pe internet au aparut prea multe prostii si povesti frumoase! Chiar cred ca se vinde pe internet da doar cu un sistem bine gandit si cu multi multi multi banii bagati intr-un site promovare etc....

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Citit/gandit/analizat dureaza. Ori timpul costa, multi nu au rabdare...
    Dar nici nu platesc consultanta.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

catalint este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    1st December 2013
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    33
    Posturi
    50
    Putere Rep
    23

Implicit

Parerea mea, nu stiu, dar ca sa mearga un site de genul de piese auto ar trebui sa ai mai multe magazine deschise in tara ca sa se duca clientul sa ridice piesele direct de acolo.. Incearca sa recuperezi din paguba si las-o asa, mai bine baga anunt pe site-uri gen olx si incearca sa-ti vinzi piesele auto acolo.

redu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    7th March 2011
    Posturi
    113
    Putere Rep
    28

Implicit

daca tot nu doresti sa mai investesti in acest proiect, solutia cea mai viabila si potrivita a fost oferita de Tom, si ar trebui sa o iei in calcul.

"Cauta o solutie logica si recupereaza-ti investitia. NU poti? Pune-i sa-ti faca alt site, o platforma clasica de magazin, unde sa-ti importe 10k produse si categoriile. Asta sigur pot face, daca nu inacearca sa le faci o vizita. Pe platforma te joci tu ulterior, ai addons, ai setari, iti faci treaba."

deasemenea tot de la Tom vine o idee grozava:

"Sfatul meu e sa inceapa cu un maxim de 10k produse, doar cateva tipuri de masini = cele mai populare, update prin csv la preturi si in timp sa creasca. Altfel, cu bani putini NU se (mai) poate."

daca tot ai intrat pe forum, ai avut parte de pareri, nu le irosi, fa ceva cu ele... olx.ro tocmai.ro pieseauto.ro le aveai la indemana si fara site, tu nu trebuie sa gasesti o alternativa la site. ai vrut un site, ai un site, dar nu e ce trebuie, asa ca nu iti bate joc de banii tai.. dupa cum ai vazut comunitatea a fost deschisa in cazul tau, rasplateste'i. nu abandona!

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    27th February 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    30
    Putere Rep
    21

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

nu vreau sa abandonez si apreciez toate sfaturile numai ca nu e mereu asa cum ai vrea sa fie situatia! Am sa fac tot ce tine de mine sa imi recuperez din bani, numai ca e prea putin probabil sa mai recuperez ceva! Va multumesc inca odata tuturor care si-au facut timp sa imi raspunda la acest subiect! orice as face promit sa va tin la curent!

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    27th February 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    30
    Putere Rep
    21

Implicit

Buna ziua tuturor am finalizat sa zic pe platforma celor de la shopmania site-ul de piese auto Piese Auto Noi - Piese Auto Pe Banda Rulanta!...I-am dat drumul de aprox 3 saptamani...Deocamdata tre sa pun produse manual la greu pe el sper sa fie mai bun ca cel vechi. Astept pareri si din partea voastra

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Buna ziua tuturor am finalizat sa zic pe platforma celor de la shopmania site-ul de piese auto Piese Auto Noi - Piese Auto Pe Banda Rulanta!...I-am dat drumul de aprox 3 saptamani...Deocamdata tre sa pun produse manual la greu pe el sper sa fie mai bun ca cel vechi. Astept pareri si din partea voastra
    Foarte bine, continua cu munca. Cand termini, trebuie sa schimbi iar platforma

Nu poti cere pareri pe o thema sau site din 1999. Cand ceri pareri trebuie sa spui si la ce te astepti.

Design? Nu exista
    Functionalitati? Tu stii ce ai nevoie. Sa ne spui cum ai facut make-model--year-engine. Pentru un magazin de piese auto este cea mai importanta functionalitate.
    Seo? Nu cred ca e cazul sa vorbim de seo.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    27th February 2015
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    30
    Putere Rep
    21

Implicit

La un site cu maxim 10.000 de produse nu cred ca mai este cazul de make-model-year-engine....Pe platforma asta am pachet maxim de 10.000 de produse...O sa incerc sa pun atribute pe fiecare categorie dupa ce termin de pus produse din cele mai universale posibile.

Pagina 5 din 6 PrimulPrimul ... 3456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Parere site
    De costingheonea în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th February 2015, 21:11
  2. Rog parere site-uri
    De Catalin1987 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 5th February 2015, 13:09
  3. Parere site
    De danielb în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 9