Astept parerile voastre despre siteul s o s o .ro![]()
Astept parerile voastre despre siteul s o s o .ro![]()
Sunt imaginile tale?
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Unele sun preluate.. Altele sunt facute de mine.. de useri..
Intreb fiindca e copyright in colt pe ele. Daca se vrea serios ar trebui sa spui de unde sunt, sursa. Ideea e legata de drepturi, cred ca acolo va trebui sa fii atent (gen eu am trimis deja cateva scrisori in momentul cand content, imagini au folosite ilegal si sumele care se discuta pentru astfel de treburi sunt enorme).
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Nu-ti fa probleme..
Voiam niste parerei legate de site in general.. Nu de copyright!
ma gandeam ca asa e doar pe firefox, dar se pare ca pe toate browserele e la fel - prea mult alb, in prezent majoritatea site-urilor se fac pt o rezolutie de 1024, la tine merge si 640.... incearca sa umplii golul respectiv, mai fa o coloana cu imagini...
dar dupa cum zicea si marius, grija la copyright...
Boingeanu Ben
O sa rezolv problema asta.
In rest .. ?
putin cam dezorientat dupa ce am intrat pe site! nush pe ce nisa este lansat sau ce face site-ul tau? e portal, site de wallpapere sau stiri? cred ca ar trebui sa gasesti o alta descriere pentru site ceva nu asa de pompos ca "tot ce este mai interesant pe net" si mult mai concludent (nush nu iti pot da eu un exemplu) inca ceva tema cu a spus si ben prea mult alb incearca sa o centrezi cumva sau pune mai mult continut; pune ceva mai mult focus pe categorii! cam atat deocamdata !
Sugestiile sunt bine venite!
Ultima modificare făcută de Krumel; 4th June 2007 la 23:36.
Interesant stilul, dar e loc de mai bine.
Este putin dezordonat, vezi in formular textele nu prea stau bine acolo, lupa aia la search este distorsionata...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)