As vrea sa va prezint un nou proiect o noua idee (nu sistemul php) Sexy Romania vrea sa demonstreze ca tara noastra este cea mai sexy. Dupa parerea mea in Romania sunt cele mai sexy fete doar si actorii straini stiu astasi nu cred ca sunt singurul. Sper sa fie sustinut acest proiect de catre romani.
Site-ul este finalizat dar sunt sigur ca mai este mult de lucrat la el.
Poate fi accesat www de Luni 4 iunie 2007 (deschiderea oficiala)
Din punct de verere seo sta foarte prost nu este inscris in nici un motor de cautare si nici 1 director. Schimb de link-uri nu exista si nici reclama catre site. Am sa il inscriu in motoarele de cautare importante dar nu cred ca traficul va veni de acolo. As vrea sa ma orientez catre niste site-uri dedicate femeilor si sa pot sa cumpar reclama de acolo. Ma gandeam sa cumpar reclama text voi ce parere aveti?
Ma intereseaza cum as putea sa ii fac reclama in mod eficient si cat mai ieftin daca se poate - tinta primara: fetele, femeile. Sunt constient ca un site de genul acesta circula "din gura in gura" sau "din mass in mass" fiecare utilizator urmareste o nota mai mare si o pozitionare cat mai buna.
Sunt dispus sa cumpar reclama deoarece dupa cum vedeti exista un concurs pe site si nu prea sunt memebrii.
Scopul acestui site este sa arate cat de frumoasa este Romania
(problemele grave le astept in privat)