Ma bucur ca v-ati facut timp sa imi raspundeti si cu aceasta ocazie va si multumesc! Am doar o intrebare ...In romania sunt sute poate chiar mii sau zeci de mii de oameni la fel ca mine...adica paraleli cu mediul online, si cand zic mediu online nu ma refer la o cautare pe google sau la facebook, Ma gandeam cu a spus si un membru mai sus sa il vand! Clienti se gasesc mai ales daca stai sa te uiti pe tocmai.ro la site-urile care se vand...Cere lumea 2k 3k euro pe niste site-uri de prezentare sau bloguri create acum 1 luna! Eu am stiut de la inceput ca m-am ars cu firma asta cu care am facut site-ul din cauza parerilor gasite despre ei pe net....Gresala mea este ca nu m-am uitat inainte...Si am zis 1000 de euro pentru plaforma tecdoc ohoo gata il facem....Si apoi mi-am dat seama ca o sa imi faca un site de tot rasul! Am gasit acum un baiat care creaza site-uri pe platforma tecdoc actualizata, de aceea vreau sa va cer parerea daca merita sa fac cu el ...va dau un exemplu de site facut de el care mi sa parut de 100 de ori mai bun ca al meu pieseautoshop.ro ! vreau sa va dati o parere sa stiu daca merita sa fac si eu unu cu el! Sa fiu sincer nu am mii de euro momentan de bagat intr-un site... si nu cred ca se merita atata timp cat nu vinzi nimic! Va multumesc inca odata pentru sprijin si pentru sfaturi!

Răspunde cu citat