initial te inspirasei din cuvintele mele cheie, ai spus ca faci niste modificari..pana la urma te-ai gandit sa folosesti pe prima pagina cam ce am si eu pe site-ul meu si sa folosesti anchor-uri pt. linkuri f. asemanatoare cu ale mele.
Daca tu crezi ca e frumos din partea sa-mi ceri sfaturi si apoi sa te uiti in curtea mea si sa copiezi...treaba ta.
Nu ma intelege gresit, mie nu mi-e frica de concurenta, site-ul meu sta destul de bine in cautari, macar sa ajunga site-ul tau inaintea site-ul meu pt. 'realizare
site-uri web". Oricum clientii mi-au venit de la alte cautari, pentru care optimizasem initial site-ul . Cand le cerusem ajutorul baietilor pe forum eram pt. cautarea respectiva pe pagina 11 in google, acum sunt primul
![]()
Asa ca bafta cu optimizarea, eu refuz sa dau sfaturi unei persoane care "m-a facut pe la spate" !

.
. Oricum clientii mi-au venit de la alte cautari, pentru care optimizasem initial site-ul . Cand le cerusem ajutorul baietilor pe forum eram pt. cautarea respectiva pe pagina 11 in google, acum sunt primul
Răspunde cu citat