Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 25

Subiect: evaluare site

Balthasar este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th August 2006
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    39
    Putere Rep
    35

Implicit evaluare site

Supun atentiei dumnevastra urmatorul site: www(.)cadeti-academiadepolitie.com

Subiectul tratat este Academia de Politie.Site-ul este relativ tanar, fiind activat la sfarsitul lunii mai.Are PR3, numarul vizitatorilor variaza de la o zi la alta, inca nu stie multa lume de el. Este gasit de Google (pag2), Yahoo (nu am cautat pagina), MSN (pag1), Lycos (pag1) pentru search-ul academia de politie.

Din cate am vazut, concurenta o prezinta Academia de Politie, forumul SEI,1-2 inspectorate si cam atat, restul neprezentand informatii de interes. As dori sa aduc site-ul pe prima pagina in Google, Yahoo nu reprezinta o prioritate prea mare pentru mine.In viitor o sa ma lupt pentru top5 dar momentan sa ajung in primii 10.

Este prima tentativa de SEO pe care o intreprind la un site, nu stiu cat de bine m-am descurcat, fapt pentru care apelez la voi. Sunt deschis la toate sugestiile si criticile cu care veti veni si va multumesc anticipat pentru ajutor.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Salut Balthasar
    Nu cred ca folosesti cum titlul paginii. Elimina cuvintele care nu au importanta, eventual pune spatiu dupa vigulele ce despart cuvintele cheie. Oricum ar trebui sa pui altceva in titlu.
    In descriere la fel..nu folosesti potentialul descrerii prea bine folosint cuvinte fara relevanta.
    Aia e o descriere care nu prea te ajuta, nimeni nu o sa caute "admitere", "carti", "antrenament", "pregatire", "poze", f"orum" "si multe altele".
    Ai putea face derivatii de la cuvantul cheie principal.

Schimba titlurile paginilor interioare punand cuvinte relevante pentru pagina respectiva si nu pentru intreg site-ul. Eventual si pentru intreg site-ul.

Mai toate link-urile interioare sint cu "_" si nu cu "-" (sau de forma Harta%20site/ ). E mai indicat cu "-".
    Revin..daca o sa mai fie cazul
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th August 2006
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    39
    Putere Rep
    35

Implicit

Am luat la cunostinta sugestiile si le aplic chiar in momentul de fata. Am eliminat din descrieri, am modificat pe alocuri, acolo unde am crezut ca este nevoie. Cand termin, voi arunca o privire pe logurile de la host sa vad ce search-uri s-au facut, poate mai gasesc un keyword care mi-a scapat si care prezinta interes.

*edit* Vad ca hostul a picat momentan si nu pot uploada noile pagini pe server. Daca as folosi - in loc de _ ar exista o diferenta ?
    Ultima modificare făcută de Balthasar; 10th August 2006 la 16:58.

Chaos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd April 2006
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    42
    Posturi
    389
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Balthasar Vezi Post
    Am luat la cunostinta sugestiile si le aplic chiar in momentul de fata. Am eliminat din descrieri, am modificat pe alocuri, acolo unde am crezut ca este nevoie. Cand termin, voi arunca o privire pe logurile de la host sa vad ce search-uri s-au facut, poate mai gasesc un keyword care mi-a scapat si care prezinta interes.

*edit* Vad ca hostul a picat momentan si nu pot uploada noile pagini pe server. Daca as folosi - in loc de _ ar exista o diferenta ?
    Vezi ca ala iti arata cautarile dupa care ai fost gasit. Incearca sa afli care sunt cuvintele cheie cele mai cautate ptr domeniul tau precum si nr de rezultate care exista in diferite motoare de cautare si performanta cuvintelor respective ca sa vezi ptr ce poti/vrei/merita sa optimizezi . Poti folosi tool-ul de aici ptr asta. Spor.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th August 2006
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    39
    Putere Rep
    35

Implicit

Am folosit tool-ul ala dar problema e ca imi arata la search altceva. Adica eu daca am cautat academia de politie imi arata academy de politie. No good. Overture nu cred ca este de incredere pentru ceea ce imi trebuie.
    Btw, am uploadat paginile modificate iar acum astept sa mai treaca GoogleBot pe la mine

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut,
    putin off-topic dar tot despre site: daca tot a inceput sa fie gasit, asa cum zici, ii poti face cel putin textul ok (sare in ochi din prima fraza inca, cuvinte lipite de virgule si de puncte care la randul lor sunt lipite de altele, etc); da urat; daca o sa mai ai putin timp si pt.design, cu atat mai bine.
    Cred ca mai vrei si sa stea omul pe site, cand ajunge, nu sa il inchida instant; de asta am zis cele de sus.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th August 2006
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    39
    Putere Rep
    35

Implicit

Pana acum nu s-a plans nimeni cu privire la text. Asa cum am scris si pe site, nu am de gand sa fac cine stie ce interfata, prefer sa fie informatia de calitate si oricum site-ul sa se incarce cat mai repede.

*edit* Textul a fost reeditat, mai am de gand sa umblu putin la asezarea in pagina si sa fac niste paragrafe.

Interfata cum e ?
    Ultima modificare făcută de Balthasar; 10th August 2006 la 20:34.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Pana acum nu s-a plans nimeni cu privire la text.
    Whatever..., am zis eu.
    Interfata cum e ?
    Daca zic, o sa spui ca nu s-a mai plans nimeni inainte de asta; asa ca ma abtin.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th August 2006
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    39
    Putere Rep
    35

Implicit

Ideea este ca sunt deschis la critici si sugestii dar esti prima persoana care imi spune ceva legat de text, eventual si de interfata.

Adevarul este ca nu am multa experienta pe partea de webdesign. Doresc sa lucrez la site cat mai mult cu putinta in perioada asta, sa elimin pe cat posibil golurile mari. Din octombrie incep facultatea si ma voi ocupa si de studii pentru admiterea de anul viitor in Bucuresti. Nu stiu cat voi mai putea sa butonez atunci, cert, nu la fel de mult ca acum.

Repet, orice sugestie sau critica este binevenita.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    9th August 2006
    Locaţie
    Galati
    Posturi
    39
    Putere Rep
    35

Implicit

Revin cu un mic update la site:

Am modificat descrierea si titlurile paginilor, am umblat putin si la meta-uri
    => intrat in top10 Google pentru "academia de politie"; am mai observat o crestere a paginilor indexate, de exemplu ieri erau 77, azi sunt 94. maine vom vedea
    - Google.com rank 8
    - Google.ro rank 9 sau 10, in functie de optiunile selectate

De interfata ce imi puteti spune? Nu am vrut sa fie ceva extraordinar, ci bazata pe accesibilitate. Daca va spun ca inainte sa fac update-ul la interfata aveam link-uri text pentru meniu ma credeti? Oricum, cred ca voi incerca mai multe combinatii de culori dar nu prea e domeniul meu asta.

*edit* Cum pot sa aflu search-urile pentru "academia de politie" daca peste tot mi se afiseaza "academy de politie" ?
    Ultima modificare făcută de Balthasar; 14th August 2006 la 12:03.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Evaluare site
    De maneaalin în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th May 2010, 23:09
  2. Evaluare site de cadouri
    De ciprian2006 în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 13th September 2008, 12:49
  3. evaluare site pentru femei
    De voidcode în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 28th July 2008, 12:25
  4. Evaluare site
    De Marius Mailat în forumul Website-uri