Postat în original de
denied
De cand am vorbit cu tine pe messenger despre optimizare nu am mai deschis site-ul tau, iar schimbarea am facut-o ieri, deci de vreo saptamana nu am mai deschis site-ul tau si nu mai stiam cum ai tu cuvintele cheie si link-urile de pe prima pagina. Oricum, sunt cuvinte foarte utilizate, sunt primele care mi-au venit in minte si sunt cuvintele pe care le-as folosi eu daca as cauta o pagina de design web. Asa ca sper sa nu ramai suparat dar NU ti-am furat munca. Daca tu crezi ca "te-am facut pe la spate", imi cer scuze, dar nu asta am facut. Nu am pretentia sa imi raspunzi. In orice caz, cuvintele cheie sunt foarte comune pentru design web, asa ca daca s-au mai nimerit unele identice cu ale tale, nu am facut-o cu intentie, a fost doar coincidenta. Legat de anchor-urile din prima pagina si de aranjarea cuvintelor in pagina, nu cred ca am facut ceva extraordinar de diferit de restul site-urilor din domeniu. Repet, nu am mai deschis site-ul tau de ceva timp, tocmai pentru ca am avut atunci acea discutie in care tu ai spus ca m-am inspirat din cuvintele tale cheie si am schimbat cuvintele cheie acolo unde s-a putut, dar la cuvinte de gen realizare "site-uri web" sau asemanatoare nu ma poate acuza nimeni ca am copiat de undeva pentru ca ar insemna ca am copiat un sfert din site-urile firmelor de design web.
Astept in continuare sfaturi din partea altora.