Salut,
Doresc să găsesc o persoană bună la SEO căruia să-i transfer un client fidel.
Am un client pentru care obişnuiesc să produc rapoarte SEO pentru site-urile cerute. Deobicei acestea sunt fie în engleză, fie în franceză.
Documentul pe care îl scriu conţine:
- analiză generală a site-ului (titluri, content ratio, HTML code, search engine friendly links, atribute "alt" şi "title")
- analiză a fiecărei pagini (în caz că este site static) sau analiză a unui anumit "feature" în cazul site-urilor dinamice
- recomandări referitoare la site (e.g sitemap, robots.txt, rel="nofollow")
În medie, documentul rezultat are 6-8 pagini şi pentru a-l produce, folosesc un template pe care l-am creat în trecut.
Template-ul în sine ajută foarte mult cu paşii care trebuie urmaţi, şi deja conţine referinţe cu sfaturi precum detalii despre cum se produce sitemaps.xml, pinging, ş.a.m.d.
Analiza nu conţine:
- SEO extern
- implementarea modificărilor pe site.
Pot pune la dispoziţie un exemplu de astfel de document şi din motive de business prefer să răspund în privat la alte întrebări, gen plata per document, informaţii client, ş.a.
Candidatul potrivit ar trebui să fie de încredere şi să deţină experienţă în a analiză SEO şi eventual să poată şi implementa recomandările (contra cost, desigur).
Adresa pe care mă puteţi contacta este:[removed, update: am gasit deja pe cineva, multumesc]
Mulţumesc,
Vladimir Gheţău