O evaluare a siteului www.onegames.info din punct de vedere seo poate sa-mi dea careva? Ce e bine sau ce ar mai trebuie facut. Va multumesc.
O evaluare a siteului www.onegames.info din punct de vedere seo poate sa-mi dea careva? Ce e bine sau ce ar mai trebuie facut. Va multumesc.
pai sa vedem
Avantaje:
wordpress
Dezavantaje:
-domeniul nu prea se potriveste pentru ro
-viteza de incarcare mica-pentru categoriile cu jocuri pune o descriere mai mare la fiecare in parte.Cod:Grade E Overall performance score 59 Ruleset applied: YSlow(V2) URL: http://www.onegames.info/
-incearca sa schimba forma link-ului din /categorie/jocuri-cu-masini/ in /jocuri/jocuri-cu-masini
cam atat de la mine. mai las si pe altii![]()
Ultima modificare făcută de Krm; 18th May 2010 la 00:56.
Initial am vrut sa schimb forma linkului in /jocuri/jocuri-cu-masini dar am zis ca nu e bn sa am de 2 ori cuvantul jocuri in link.
Viteza de incarcare chiar nu stiu de ce este asa mica. Probabil din cauza scripturilor javascript.
Nu prea se potriveste domeniul dar consider ca conteaza mai mult ce este pe acel site decat domeniul, cel putin eu nu ma uit la domeniu intai si dupa aceea la continutul siteului.
Dar avand in vedere ca am inceput promovarea pe cuvintul jocuri pentru copii, aici s-ar putea sa fie o problema cu domeniul. O sa-mi fie mai greu in promovare, dar ma ajuta si wordpress putin
Multumesc.
Astept si alte pareri.
header de sus , dupa mine cred k ar trebuii sa contina si un logo cu titlul site-ului .
Vizitatorii retin astfel mai repede site-ul![]()
Incearca sa scoti acel bold la onmouseover la titlurile de la jocuri, pentru ca se misca greoi cel putin pe rasnita asta a mea dupa care sunt acum...
ok o sa tin cont de asta. Altcineva nu mai are nici o parere nimic?
Nu ți frică de acel adsense ascuns ? Așa nu vei câștiga foarte mult timp, odată ce încalci TOS-ul adsense![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
sau il face: domain.tld/jocuri-cu-masini
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)