Vezi Rezultate Sondaj: V-ati oferi serviciile (SEO, design, cotent writing, etc) unui studio de videochat?

Alegători
11. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da

6 54,55%
  • Nu

3 27,27%
  • Poate

2 18,18%
Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Ce parere aveti de www.videomodeling.ro + avem nevoie de ajutor contra cost

adrian.pop este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit Ce parere aveti de www.videomodeling.ro + avem nevoie de ajutor contra cost

Supun atentiei site-ul unui studio de videochat din Cluj creat pentru recrutarea de personal pentru videochat.

Site-ul foloseste Wordpress, tema U-Design si cateva module recomandate pentru SEO (Yoast, W3TC, XML sitemaps).

Keyword-ul principal la noi ar fi: "videochat cluj". Din pacate am gresit la inceput ca nu am optimizat site-ul pe acest keyword. Acum incercam sa reparam greseala prin postarea de continut nou si optimizarea continutului vechi. Problema e ca nu putem folosi "videochat cluj" deoarece e un termen fortat, trebuie sa folosim expresii gen "videochat in cluj", "videochat din cluj", etc.

Recent am inceput o colaborare cu un content writer pentru a scrie 3-4 articole pe blog in fiecare saptamana pentru a imbunatatii partea de continut.

La partea de backlinks e mai greu pentru ca nu prea sunt site-uri de unde sa putem primi link-uri bune, exceptand cateva site-uri de anunturi si 2 forumuri din domeniul nostru.

De design inca nu am reusit sa ne ocupam din cauza ca nu am gasit o persoana / firma potrivita pentru site. Majoritatea celor cu care am vorbit ori aveau preconceptii legate de domeniu ori cereau un pret mult prea mare comparativ cu serviciile oferite. Stim ca design-ul e un punct slab, si intentionam sa ne ocupam de el acum cat de repede.

Orice pareri, critici, opinii, sugestii si sfaturi in materie de SEO, design, content, UI, etc sunt binevenite si va multumesc anticipat pentru ele.

Profit de ocazie pentru a solicita ajutor, contra cost, pentru servicii de consultanta SEO si servicii de design (logo, layout, bannere, flayere, bannere flash, etc). Cine nu are o problema cu domeniul nostru (videochat) si ne poate ajuta contra cost in materie de SEO si design, va rog trimiteti-mi un PM sau da-ti un reply aici.

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut,

Legat de web design, pe wordpress, daca imi trimiti un pm cu ce ti-ai dorii / sau cum ti-ai dorii sa fie / arate site-ul, poate am putea incepe o colaborare.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Calin B Vezi Post
    Salut,

Legat de web design, pe wordpress, daca imi trimiti un pm cu ce ti-ai dorii / sau cum ti-ai dorii sa fie / arate site-ul, poate am putea incepe o colaborare.
    Ti-am trimis un mail pe adresa ta de yahoo.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Noi iti oferim cel mai bine platit loc de munca din Cluj-Napoca. Garantat!
    Prin minciuni de genul nu faceti decat sa aratati ca sunteti amatori si n-aveti idee ca se pot castiga bani si muncind legal si nu doar videochat, ca ala numai loc de munca nu e, as zice eu ce e, dar ma tem ca regulile forum-ului nu-mi permit.

P.S:
    sa fi deschisa la minte
    Daca te descruci
    Fi fata desteapta
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Vali Mihalcea este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd April 2011
    Posturi
    670
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Site-ul imi place dar nu prea ma pricep la nisa insa platiti pe cineva sau puneti pe cineva sa rescrie continutul de pe site deoarece are foarte multe greseli de gramatica gen "Angajeaza-te la VideoModeing". Cat despre serivicii lasa-mi un PM cu metode prin care doresti sa promovezi site-ul si putem colabora.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Cristi G, Vali Mihalcea ... multumesc pentru sublinierea greselilor din texte, le-am corectat. In seara asta vom revizui toate textele de pe site, speram sa nu ne mai scape si alte greseli.

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Prin minciuni de genul nu faceti decat sa aratati ca sunteti amatori si n-aveti idee ca se pot castiga bani si muncind legal
    Nu cred ca am spus o minciuna, si iti spun si de ce: publicul nostru tinta ca si angajate sunt studentele si tinerele care abia au terminat facultatea, care fie nu au timpul necesar (sunt studente), fie nu au experienta profesionala suficienta (sunt la inceput de cariera) pentru a avea un salar decent la nivel de Cluj, gen 2000-3000 lei pe luna. In medie un model de videochat castiga in jur de 3000-4000 lei pe luna net (unele castiga 2000 lei, altele 8000 lei), avand un program flexibil de munca si fara sa aiba experienta anterioara. Pentru marea majoritate a studentelor sau tinerelor la inceput de cariera, un astfel de job chiar constituie cel mai bine platit loc de munca pe care l-ar putea obtine pentru moment, cel putin in Cluj, unde salarii peste 3000 lei iau doar programatorii cu 3+ ani experienta, sau directorii de banci si institutii publice. In mod cert se pot castiga bani buni si din alte job-uri, la Cluj in special in domeniul IT se plateste bine, dar pentru asta trebuie sa ai ceva ani experienta in spate.

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    si nu doar videochat, ca ala numai loc de munca nu e, as zice eu ce e, dar ma tem ca regulile forum-ului nu-mi permit.
    Permite-mi sa te contrazic, videochat-ul e o activitate perfect legala (se lucreaza cu contract de munca, se platesc taxe si impozite) la fel cum e si streaptease-ul sau dansurile semi erotice ale animatoarelor din cluburi. Ca suntem noi ca si natie mai conservatori cand vine vorba de orice tine de sexualitate, asta e alta poveste, si tine de optiunea fiecaruia. Ce sa mai zic ca in Germania, Austria, Belgia, Olanda si alte tari zic eu mai inaintate atat economic, tehnologic cat si in gandire ca si noi pana si prostitutia e reglementata legal si e considerata o meserie, un loc de munca. Aici ar fi multe de spus, dar nu e nici mediul si nici topicul pentru o astfel de discutie, fiecare ramane cu parerea lui.

d3vilbabe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    25th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    40
    Putere Rep
    30

Implicit

Stii ce se intampla? Toate studiourile de videochat vin cu aceleasi propuneri. Din intamplare, chiar cunosc domeniul, pentru ca am un prieten care are unul si mi-am dat cu parerea adeseori (sport preferat). Si ce stiu eu de la el e ca fetele din videochat sunt trecute si prin "ciur si prin branza", cum ar fi, adica se muta de la un studio la altul, in functie de ce li se promite acolo. Sa ai drept target studentele, cred ca nu e chiar ok, deoarece ele se vor duce la cea mai des intalnita reclama. Ori, aici, cred ca o iau multi in fata. Apoi, ele vin la inceput, din disperare, apoi cand isi ating targetul initial, pleaca la conditii mai bune. Sau la promisiuni mai mari. Sau incep sa fure.

Targetul vostru ar trebui sa fie tocmai tipele satule de "cele mai mari incasari" si "cea mai buna experienta". Un exemplu in acest sens e Fetele Norocoase, care s-au adresat "altfel" publicului tinta. Se promova profesionalismul, se punea accent pe faptul ca e condus de o femeie si alte dintr-astea.

Asa ca eu cred ca ar trebui schimbata abordarea si implicit contentul. Si cred ca, un pic, si strategia de marketing, daca nu vreti sa ajungeti la aza cu "oferim apartamente de lux, numai sa vii sa lucrezi la noi". prin asta s-ar atrage fete profesioniste, care privesc asta ca pe o meserie si nu ca pe o scapare dintr-o situatie dezastruoasa financia. Totusi, astia-s my 2 cents. Stiu in Iasi ce se intampla in industria asta, nu si in Cluj, asa ca e posibil sa ma insel mult.

@Cristi: ce spui tu sunt preconceptii. Ori cred ca omul e satul de preconceptii, daca tot e in industria asta, asa ca a venit sa ceara niste opinii pertinente si profesioniste. Cel mai ok, cred, ca ar fi sa-i dam ce vrea, nu si ce nu vrea.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Daca targetul sunt "amatoarele", asa trebuie sa arata si site-ul si trebuie sa promita lucruri pentru amatoare.
    Daca targetul e "profesionist", schimbi keywords, promisiuni, atitudini.

E importanta discutia despre target pentru ca asa afli ce cuvinte cheie trebuie sa urmaresti. Concurenta va fi alta, pretentiile la fel.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Dan, d3vilbabe ... multumesc pentru opiniile pertinente si la subiect.

Din pacate in Cluj nu sunt asa de multe modele profesioniste care sa lucreze de la studio, nu e ca in Iasi si ca in Bucuresti, unde exista studiouri de 10 ani in care si-au facut facut experienta mii de fete. In Cluj sunt doar cateva studiouri serioase zic eu, in care fetele invata cate ceva, in rest sunt doar spatii de lucru, in care nu prea te invata nimeni nimic, ca nu stiu nici ei ce sa invete. Multe studiouri au aparut asa, ca ciupercile dupa ploaie, ca au auzit ei ca se castiga bine din videochat, si desi nu aveau experienta in domeniu au venit cu bani din alte domenii, au amenajat cate un spatiu de lucru si au inceput treaba sperand sa fie usor.

Noi chiar punem accentul pe profesionalism, si incercam sa promovam asta, incercand totodata sa imbunatatim orice se poate. Dar in acealsi timp pe partea de marketing suntem nevoiti sa fim mai agresivi sa zic asa, pentru a tine pasul cu concurenta. La inceput am fost foarte cuminti cu marketingul, fiind ardeleni am zis ca nu se cade sa ne umflam in pene ... si concurenta ne-a omorat, ei angajau in draci si noi nimic, tocmai pentru ca fetele (fie ele studente sau doamne respectabile de 40 de ani) merg la ala care are bannerul mai mare, care striga mai tare si care promite luna si stelele de pe cer, fara sa gandeasca macar 1 minut daca asa ceva e chiar posibil. Pierzand bani si cota de piata, ne-am adaptat si noi dupa vechea zicala "cand esti in Roma, fa ceea ce fac romanii" si am gandit o strategie de marketing un pic mai agresiva, dar totusi de bun simt zic eu, si foarte important, fara minciuni. Noi chiar oferim ceea ce promitem pe site, contracte de munca, confidentialitate, training, salariu garantat, posibilitatea - repet posibilitatea - de a castiga intre 3000 si 9000 lei, etc etc. Acum depinde de fiecare ce vrea. Stim ca nu suntem cel mai luxos studio din Cluj si nici nu pretindem asta, dar speram sa compensam si sa batem la capitoul seriozitate, training, legalitate si lumea sa ne aleaga pentru asta. Ca degeaba ai vile si conditii de lux daca nu platesti corect, daca nu dai 2 bani pe training, daca nu lucrezi legal.

Cat despre targetul tinta, raman in principal studentele si tinerele pana in 35 de ani (desi acceptam pana in 45 de ani) ... deoarece consumatorul de videochat asta vrea sa vada si in plus ele sunt cele care sunt dispuse sa incerce locul asta de munca, ca o fac de nevoie, ca o fac de curiozitate, ca o fac ca e funny ... sunt mai deschise la minte si au curajul sa incerce, trecand peste toate preconceptiile pe care societatea le are despre videochat. Ca sunt amatoare nu e un lucru rau, pentru ca dau ocazia trainerilor sa le modeleze dupa ce se cere in prezent. Am avut parte si de modele cu experienta dar care s-au obisnuit prost (fie acasa fie la alte studiouri) si lucrau prost, nu faceau bani tocmai pentru ca aveau un mod de lucru gresit si o atitudine gresita, si nici nu acceptau sfaturi, pentru ca na, ele vezi Doamne aveau experienta.

d3vilbabe este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    25th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    40
    Putere Rep
    30

Implicit

Si de ce nu pui asta ca si text pe site? "Agresiv nu inseamna sa spui "cele mai bune castiguri" ci sa fii prezent cam peste tot pe unde sunt prezente studentele. Cateva ponturi, vazute de la studio-urile din Iasi: afise lipite in baie la facultate. Anunturi in ziare. Articole platite in ziare. Masini de lux (sau foarte bine spalate, ca oricum 90% dintre femei nu se pricep la masini - e suficient sa "para") cu sigla firmei pe ele. Pliante impartite in statii de autobuz. Bonusuri diferite: petreceri, sedinte de masaj, chirii de lux, cum spuneam mai sus, coafor si cosmetica in incinta respectivei locatii - unde fetele primeau servicii gratuite. Mesaje venite de la administrator, pe toate caile posibile (site, youtube, bloguri) in care incerca sa inspire incredere.

Uite, prin mesajul de mai sus mie mi-ai inspirat incredere. Spicuieste-l putin si pune-l sa stea pe prima pagina din site si renunta la felul ala impersonal pe care orice videochat de apartament il are. Pune accent pe faptul ca oferiti 70% comision - e rar asta. Ia exemplul celor de la Fetele Norocoase - ii stiu tocmai din cauza felului in care si-au facut simtita prezenta, chiar daca singurul meu interes in domeniu e curiozitatea. Daca dai un search pe google, gasesti zeci de articole, bloguri si video-uri cu ele.

Eu asa as face. Daca nu e concurenta de tipul Iasului sau Bucurestiului in Cluj, de ce sa nu profiti si sa iti faci un loc consacrat pe piata folosind metodele celor care stiu sa se lupte si cu leii mai mari?

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vanzare spatiu publicitar si organizare concursuri contra cost
    De Aradean în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 11th February 2012, 13:39
  2. Scriu articole contra cost
    De Shumy în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 1st November 2010, 18:07
  3. Hosting Gratuit & Contra Cost !!!
    De Nycku în forumul Hosting
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 13th September 2009, 19:43
  4. Scriu articole contra cost IN ENGLEZA
    De Shumy în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th March 2009, 21:57
  5. Adaugare link pe bloguri contra cost.
    De papu123 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th November 2008, 02:02

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •