Salut,
Legat de web design, pe wordpress, daca imi trimiti un pm cu ce ti-ai dorii / sau cum ti-ai dorii sa fie / arate site-ul, poate am putea incepe o colaborare.
Da
Nu
Poate
Salut,
Legat de web design, pe wordpress, daca imi trimiti un pm cu ce ti-ai dorii / sau cum ti-ai dorii sa fie / arate site-ul, poate am putea incepe o colaborare.
Prin minciuni de genul nu faceti decat sa aratati ca sunteti amatori si n-aveti idee ca se pot castiga bani si muncind legal si nu doar videochat, ca ala numai loc de munca nu e, as zice eu ce e, dar ma tem ca regulile forum-ului nu-mi permit.Noi iti oferim cel mai bine platit loc de munca din Cluj-Napoca. Garantat!
P.S:sa fi deschisa la minteDaca te descruciFi fata desteapta
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Cristi G, Vali Mihalcea ... multumesc pentru sublinierea greselilor din texte, le-am corectat. In seara asta vom revizui toate textele de pe site, speram sa nu ne mai scape si alte greseli.
Nu cred ca am spus o minciuna, si iti spun si de ce: publicul nostru tinta ca si angajate sunt studentele si tinerele care abia au terminat facultatea, care fie nu au timpul necesar (sunt studente), fie nu au experienta profesionala suficienta (sunt la inceput de cariera) pentru a avea un salar decent la nivel de Cluj, gen 2000-3000 lei pe luna. In medie un model de videochat castiga in jur de 3000-4000 lei pe luna net (unele castiga 2000 lei, altele 8000 lei), avand un program flexibil de munca si fara sa aiba experienta anterioara. Pentru marea majoritate a studentelor sau tinerelor la inceput de cariera, un astfel de job chiar constituie cel mai bine platit loc de munca pe care l-ar putea obtine pentru moment, cel putin in Cluj, unde salarii peste 3000 lei iau doar programatorii cu 3+ ani experienta, sau directorii de banci si institutii publice. In mod cert se pot castiga bani buni si din alte job-uri, la Cluj in special in domeniul IT se plateste bine, dar pentru asta trebuie sa ai ceva ani experienta in spate.
Permite-mi sa te contrazic, videochat-ul e o activitate perfect legala (se lucreaza cu contract de munca, se platesc taxe si impozite) la fel cum e si streaptease-ul sau dansurile semi erotice ale animatoarelor din cluburi. Ca suntem noi ca si natie mai conservatori cand vine vorba de orice tine de sexualitate, asta e alta poveste, si tine de optiunea fiecaruia. Ce sa mai zic ca in Germania, Austria, Belgia, Olanda si alte tari zic eu mai inaintate atat economic, tehnologic cat si in gandire ca si noi pana si prostitutia e reglementata legal si e considerata o meserie, un loc de munca. Aici ar fi multe de spus, dar nu e nici mediul si nici topicul pentru o astfel de discutie, fiecare ramane cu parerea lui.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)