Vezi Rezultate Sondaj: V-ati oferi serviciile (SEO, design, cotent writing, etc) unui studio de videochat?

Alegători
11. Nu puteţi vota în acest sondaj
  • Da

6 54,55%
  • Nu

3 27,27%
  • Poate

2 18,18%
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Ce parere aveti de www.videomodeling.ro + avem nevoie de ajutor contra cost

Afișare hibrid

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut,

Legat de web design, pe wordpress, daca imi trimiti un pm cu ce ti-ai dorii / sau cum ti-ai dorii sa fie / arate site-ul, poate am putea incepe o colaborare.

adrian.pop este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Calin B Vezi Post
    Salut,

Legat de web design, pe wordpress, daca imi trimiti un pm cu ce ti-ai dorii / sau cum ti-ai dorii sa fie / arate site-ul, poate am putea incepe o colaborare.
    Ti-am trimis un mail pe adresa ta de yahoo.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Noi iti oferim cel mai bine platit loc de munca din Cluj-Napoca. Garantat!
    Prin minciuni de genul nu faceti decat sa aratati ca sunteti amatori si n-aveti idee ca se pot castiga bani si muncind legal si nu doar videochat, ca ala numai loc de munca nu e, as zice eu ce e, dar ma tem ca regulile forum-ului nu-mi permit.

P.S:
    sa fi deschisa la minte
    Daca te descruci
    Fi fata desteapta
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

adrian.pop este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th March 2011
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Cristi G, Vali Mihalcea ... multumesc pentru sublinierea greselilor din texte, le-am corectat. In seara asta vom revizui toate textele de pe site, speram sa nu ne mai scape si alte greseli.

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    Prin minciuni de genul nu faceti decat sa aratati ca sunteti amatori si n-aveti idee ca se pot castiga bani si muncind legal
    Nu cred ca am spus o minciuna, si iti spun si de ce: publicul nostru tinta ca si angajate sunt studentele si tinerele care abia au terminat facultatea, care fie nu au timpul necesar (sunt studente), fie nu au experienta profesionala suficienta (sunt la inceput de cariera) pentru a avea un salar decent la nivel de Cluj, gen 2000-3000 lei pe luna. In medie un model de videochat castiga in jur de 3000-4000 lei pe luna net (unele castiga 2000 lei, altele 8000 lei), avand un program flexibil de munca si fara sa aiba experienta anterioara. Pentru marea majoritate a studentelor sau tinerelor la inceput de cariera, un astfel de job chiar constituie cel mai bine platit loc de munca pe care l-ar putea obtine pentru moment, cel putin in Cluj, unde salarii peste 3000 lei iau doar programatorii cu 3+ ani experienta, sau directorii de banci si institutii publice. In mod cert se pot castiga bani buni si din alte job-uri, la Cluj in special in domeniul IT se plateste bine, dar pentru asta trebuie sa ai ceva ani experienta in spate.

Citat Postat în original de Cristi G Vezi Post
    si nu doar videochat, ca ala numai loc de munca nu e, as zice eu ce e, dar ma tem ca regulile forum-ului nu-mi permit.
    Permite-mi sa te contrazic, videochat-ul e o activitate perfect legala (se lucreaza cu contract de munca, se platesc taxe si impozite) la fel cum e si streaptease-ul sau dansurile semi erotice ale animatoarelor din cluburi. Ca suntem noi ca si natie mai conservatori cand vine vorba de orice tine de sexualitate, asta e alta poveste, si tine de optiunea fiecaruia. Ce sa mai zic ca in Germania, Austria, Belgia, Olanda si alte tari zic eu mai inaintate atat economic, tehnologic cat si in gandire ca si noi pana si prostitutia e reglementata legal si e considerata o meserie, un loc de munca. Aici ar fi multe de spus, dar nu e nici mediul si nici topicul pentru o astfel de discutie, fiecare ramane cu parerea lui.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vanzare spatiu publicitar si organizare concursuri contra cost
    De Aradean în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 11th February 2012, 13:39
  2. Scriu articole contra cost
    De Shumy în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 1st November 2010, 18:07
  3. Hosting Gratuit & Contra Cost !!!
    De Nycku în forumul Hosting
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 13th September 2009, 19:43
  4. Scriu articole contra cost IN ENGLEZA
    De Shumy în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th March 2009, 21:57
  5. Adaugare link pe bloguri contra cost.
    De papu123 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 6th November 2008, 02:02

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •