Ce parere aveti de www.videomodeling.ro + avem nevoie de ajutor contra cost
Supun atentiei site-ul unui studio de videochat din Cluj creat pentru recrutarea de personal pentru videochat.
Site-ul foloseste Wordpress, tema U-Design si cateva module recomandate pentru SEO (Yoast, W3TC, XML sitemaps).
Keyword-ul principal la noi ar fi: "videochat cluj". Din pacate am gresit la inceput ca nu am optimizat site-ul pe acest keyword. Acum incercam sa reparam greseala prin postarea de continut nou si optimizarea continutului vechi. Problema e ca nu putem folosi "videochat cluj" deoarece e un termen fortat, trebuie sa folosim expresii gen "videochat in cluj", "videochat din cluj", etc.
Recent am inceput o colaborare cu un content writer pentru a scrie 3-4 articole pe blog in fiecare saptamana pentru a imbunatatii partea de continut.
La partea de backlinks e mai greu pentru ca nu prea sunt site-uri de unde sa putem primi link-uri bune, exceptand cateva site-uri de anunturi si 2 forumuri din domeniul nostru.
De design inca nu am reusit sa ne ocupam din cauza ca nu am gasit o persoana / firma potrivita pentru site. Majoritatea celor cu care am vorbit ori aveau preconceptii legate de domeniu ori cereau un pret mult prea mare comparativ cu serviciile oferite. Stim ca design-ul e un punct slab, si intentionam sa ne ocupam de el acum cat de repede.
Orice pareri, critici, opinii, sugestii si sfaturi in materie de SEO, design, content, UI, etc sunt binevenite si va multumesc anticipat pentru ele.
Profit de ocazie pentru a solicita ajutor, contra cost, pentru servicii de consultanta SEO si servicii de design (logo, layout, bannere, flayere, bannere flash, etc). Cine nu are o problema cu domeniul nostru (videochat) si ne poate ajuta contra cost in materie de SEO si design, va rog trimiteti-mi un PM sau da-ti un reply aici.