Si de ce nu pui asta ca si text pe site?"Agresiv nu inseamna sa spui "cele mai bune castiguri" ci sa fii prezent cam peste tot pe unde sunt prezente studentele. Cateva ponturi, vazute de la studio-urile din Iasi: afise lipite in baie la facultate. Anunturi in ziare. Articole platite in ziare. Masini de lux (sau foarte bine spalate, ca oricum 90% dintre femei nu se pricep la masini - e suficient sa "para") cu sigla firmei pe ele. Pliante impartite in statii de autobuz. Bonusuri diferite: petreceri, sedinte de masaj, chirii de lux, cum spuneam mai sus, coafor si cosmetica in incinta respectivei locatii - unde fetele primeau servicii gratuite. Mesaje venite de la administrator, pe toate caile posibile (site, youtube, bloguri) in care incerca sa inspire incredere.
Uite, prin mesajul de mai sus mie mi-ai inspirat incredere. Spicuieste-l putin si pune-l sa stea pe prima pagina din site si renunta la felul ala impersonal pe care orice videochat de apartament il are. Pune accent pe faptul ca oferiti 70% comision - e rar asta. Ia exemplul celor de la Fetele Norocoase - ii stiu tocmai din cauza felului in care si-au facut simtita prezenta, chiar daca singurul meu interes in domeniu e curiozitatea. Daca dai un search pe google, gasesti zeci de articole, bloguri si video-uri cu ele.
Eu asa as face. Daca nu e concurenta de tipul Iasului sau Bucurestiului in Cluj, de ce sa nu profiti si sa iti faci un loc consacrat pe piata folosind metodele celor care stiu sa se lupte si cu leii mai mari?![]()

"Agresiv nu inseamna sa spui "cele mai bune castiguri" ci sa fii prezent cam peste tot pe unde sunt prezente studentele. Cateva ponturi, vazute de la studio-urile din Iasi: afise lipite in baie la facultate. Anunturi in ziare. Articole platite in ziare. Masini de lux (sau foarte bine spalate, ca oricum 90% dintre femei nu se pricep la masini - e suficient sa "para") cu sigla firmei pe ele. Pliante impartite in statii de autobuz. Bonusuri diferite: petreceri, sedinte de masaj, chirii de lux, cum spuneam mai sus, coafor si cosmetica in incinta respectivei locatii - unde fetele primeau servicii gratuite. Mesaje venite de la administrator, pe toate caile posibile (site, youtube, bloguri) in care incerca sa inspire incredere.
Răspunde cu citat