Pai asta este un Yet Another Website.
Este varza din pdv al pozitionarii. Este un director de magazine virtuale si totodata un mall virtual. Grrrr....
Pai asta este un Yet Another Website.
Este varza din pdv al pozitionarii. Este un director de magazine virtuale si totodata un mall virtual. Grrrr....
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Ce ti se pare ok? Ca se pozitioneaza ca un ecommerce web directory si in acelasi timp ar vrea sa si vanda cate ceva?
Ori esti magazin virtual, ori director web de ecommerce (vezi price.ro, usor.ro, cmag.ro, etc..).
Nu cred ca incercand sa impusti doi iepuri vei reusi ceva. Parerea mea.
Later edit: citind pagina cu termenii si conditiile lui magazine-online.ro am vazut ca textul din acea pagina imi era familiar... rau de tot. Copyscape zice ca e chiar copiat din FunGift.ro.Ce chestie... daca pana luni nu se regleaza, o sa-i sun pe baietii de la Gogo sa le bat obrazul.
Ultima modificare făcută de Marius Ciocan; 13th August 2006 la 00:42.
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)