Anunturi Auto GRATUITE || AutoSet.ro, ca posibil vizitator , ce nu iti place ? ce ai mai vrea sa gasesti?
Accept toate parerile si negative si pozitive
Anunturi Auto GRATUITE || AutoSet.ro, ca posibil vizitator , ce nu iti place ? ce ai mai vrea sa gasesti?
Accept toate parerile si negative si pozitive
Anuntul Google din dreapta imi iese putin din pagina, sub 3 mm si creaza o urata bara de defilare. Firefox 5.0.1, 1280x800 [laptop 15`]
Imi place sa Joc Zuma
Internet Explorer browser compatibility ... NONE FOREVER
Pune un link spre o poza sa inteleg, asta daca ai posibilitatea la ora asta de facut prtsc
din alt punct de vedere pot primii un review?
Si totusi as vrea niste pareri despre site pro+contra
Ce ar mai trebuii...
In primul rand skyscraperul adsense din dreapta sta ca nuca'n pereta.
Apoi ar trebui sa iti faci si tu o pagina de termeni si conditii.
Ar trebui sa ai o pagina de ajutor.
Ceva date de contact, macar un email.
La motorul de cautare avansat mai adauga si interval de putere si de rulaj.
Fa ceva cu meniul de sus, nu arata deloc bine.
Cam atat.
Mie nu imi place deloc. Mi se pare o combinatie intre ceva profesional si ceva pentru copii. Cel mai rau ma deranjeaza zona meniurilor si cea cu facilitati.
Eventual ordoneaza marcile din stanga alfabetic... mi se pare mai logic decat cum e acum
Signatura lipsa
eu as mai lucra la forma linkurilor:
nu imi plac asa cu spatiu.Cod:http://www.autoset.ro/anunt-Auto-90-X5 gri metalizat BMW.html
asta trebuie sa-l schimbi in utf pentru ca nu iti ia diacriticele.Cod:<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252" />
Ultima modificare făcută de Krm; 27th July 2011 la 13:41.
Toate drumurile duc la Targoviste
Alte pareri?
Am modificat in mare parte, pareri acum?
Vezi ca in IE6 se afiseaza ca dracu .... (inca sunt destui care il folosesc) .
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)