Am vazut azi ca a aparut o noua varianta pentru dol, magazinul online ce apartine de diverta. Voi ce parere aveti ? Personal cred ca arata destul de bine insa nu pot sa imi dau seama asupra impactului pe care il va avea.
Am vazut azi ca a aparut o noua varianta pentru dol, magazinul online ce apartine de diverta. Voi ce parere aveti ? Personal cred ca arata destul de bine insa nu pot sa imi dau seama asupra impactului pe care il va avea.
Pune un print screen.
Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed.
Nu merge nici cu si nici fara www, am incercat deja asta inainte.
Din rds/romtelecom merge fara probleme.
Acum merge si la mine.
Stiu ca vroiam sa cumpar ceva in urma cu o luna de pe dol.ro si am ramas surprins cat de urat arata designul acela.
E ceva mai bine acum, dar tot nu ma impresioneaza.
este foarte interesant din punct de vedere al functionalitatiii
Servicii profesionale de optimizare site - 9 ani+ experienta
Imi place foarte mult ca design si functionalitate. Dar nici mie nu imi merge cu http:// in fata si in Opera (pe care il folosesc eu si alti 4-5% din romani) se vede oribil, continutul zboara in toate partile, cand dau pe o categorie am un blank kilometric inaintea produselor (trebuie sa dau scroll vertical vreo 5-6 ecrane). A fost lansat fara testing sau prea repede. Pacat, pentru ca mi se pare ca e un site cum rar gasesti la noi.
Intr-adevar.. rar gasesti un site atat de neglijent facut, cand vine vorba de o companie de nivelul dol... penibil sa iasa cu asa ceva pe piata - parere personala.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Trebuia sa spun "ar fi putut fi un site cum rar gasesti la noi". La prima vedere e wow, la a doua si a treia e "de ce n-au mai asteptat putin pana sa-l scoata si sa-l finiseze?". Aaa, vin sarbatorile....
Dar daca ai bagat un sfert de milion de dolari intr-un site, te mai cramponezi la un revenue spike cauzat de sarbatori ca sa grabesti scoaterea sa pe piata?
Sigur, o sa para ca inca un thread de whining gelos, in care fiecare critica munca altuia. Dar pe alocuri proiectul asta merita aplaudat, pe alocuri chiar merita criticat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)