Ce spuneti de Next Blogs*|*Divertisment zi de zi.. ?
Ce ar trebui schimbat?
Ce spuneti de Next Blogs*|*Divertisment zi de zi.. ?
Ce ar trebui schimbat?
Din punctul meu de vedere e ok.
Tabla tip tigla pentru casa, Retete, TV online, Raspunsuri Conquiztador...
Nu crezi ca ar trebui sa te hotarasti si tu la o nisa?
1. Faza cu tigla cred ca e advertorial, cel mai probabil. Daca ai avea un site nisat, ai putea sa ceri ceva mai mult pentru un advertorial pe nisa ta.
2. Site-uri cu retete sau tv online sunt deja cu tonele. E destul de greu sa razbati acolo cu un site specializat pe acele subiecte. Cu un site generalist ca al tau, sansele tind spre 0.
Eu intru, vad varza de subiecte si nu ma mai intorc. Si sa faci un site numai pentru motoarele de cautare, mai ales un blog, poate fi destul de riscant, ca dai cu piciorul sansei de a-ti forma si un public fidel.
Ca aspect e ok
Ar mai trebui adaugate cateva articole pentru a fi cat de cat in rand cu sidebar-ul sau ar trebui redus din sidebar (e prea lung sidebar-ul, iar pe partea de articole ramane gol) ...
In rest e ok, imi place.
are si altceva in afara de advertoriale? ca parca toate articolele de pe prima pagina sunt advertoriale... sau ma rog, mie nu mi se pare divertisment sa citesc despre tigla, acoperis si TV online...
Signatura lipsa
La prima vedere indexul este plin de reclame, bannere, linkuri advertoriale, unde este divertismentul?
Daca e divertisment atunci divertisment sa fie. Poze, bancuri, citate, etc tot ce te face sa razi pana la urechi. Vorba aia, alege o nisa si da-i sa sune!
Om bun, daca ai un site de divertisment dar vrei neaparat sa faci banuti cu advertoriale, in ziua in care publici advertorialul publica dublu decat de obicei. Pentru a nu deranja prea tare cititorii.
Ce parere imi pot da eu despre un site de divertisment ce ma intampina cu "acoperisuri" ? Eu inteleg nevoia de bani, dar nu lasa advertorialul sa ia fata blogului tau.
- ai sidebar-ul mai lung decat continutul, ceea ce nu e ok.
- in logo ai scris "divertisment zilnic" - acel text este foarte mic.
Din pasiune, fotograf
Nu stiu cat de bine indexat este. La cate articole ai ar fi fost bun un pagerank. Vad ca trafic ai, oarecum. Cred ca ar trebui sa faci ceva link building, promovare si asa mai departe. In rest mie mi se pare ok, doar sa te tii de el.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)