Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 27

Subiect: Review SoftSailor.com

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Cred ca ar mai fi ceva de modificat la speed: Leverege browser caching.
    Eu am pus asa la site:

# Asset Expiration
    ExpiresActive On
    <FilesMatch "\.(ico|gif|jpe?g|png|js|css)$">
    ExpiresDefault "access plus 1 year"
    </FilesMatch>

<IfModule mod_deflate.c>
    <FilesMatch "\.(js|css)$">
    SetOutputFilter DEFLATE
    </FilesMatch>
    </IfModule>

# END WordPress
    Vezi daca te ajuta.

Am un site cu gadgeturi / technology news etc. asemanator cu al tau ca si subiecte. Am testat 7-8 teme. Bounce rate-ul este f mare desi articolele sunt OK. Banuiesc ca aceste site-uri cu news / technology au un anumit tip de cititor, oameni care "frunzaresc" ce a mai aparut pe web. Imi poti spune ce bounce rate ai avut / ai acum ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Nu cred ca ar avea nici un efect codul ala in .htaccess, pentru ca totul e hostat pe CDN si setarile se fac pe partea lor, nu pe serverul meu. Pe serverul meu sunt doar fisierele wordpressului, php-ul temei si baza de date.

Bounce rate-ul este ~69% si mi se pare mare, desi am ajuns la concluzia ca nici prea mic nu prea se poate pe un blog din nisa asta, analizand concurenta si blogurile cunostintelor.

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Vad ca nu se mai incumeta nimeni sa posteze legat de subiect. Desi ai traficul de X ori mai mare decat ceea ce am eu, imi dau si eu cu parerea.

1. Ai putea modifica tema astfel incat sa nu ai x de h2, pe toate paginile. Primul H, l-as face H1. H-urile din sidebar le-as pune h4-5, sa nu influenteze prea mult. Nu stiu cat de utila ar fi o astfel de modificare acum, putand destabiliza ceva.
    2. As pune description la posturi. Ti-ar putea creste CTR-ul in acest mod -->> mai multi vizitatori.
    3. As pune Title posturilor manual astfel incat sa nu mai fie acelasi cu primul H2 actual.
    4. Prima reclama cred ca ar trebui pusa imagine. Daca este text, este posibil sa deranjeze userul (text langa textul tau, si-asa ingust...) iar acesta sa iasa rapid.

Cam asta cred ca i s-ar mai putea face din punctul meu de vedere.

PS. Ce plugin folosesti pentru posturile Featured de sub meniu ?
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

martynesku este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    23rd September 2007
    Vârstă
    44
    Posturi
    220
    Putere Rep
    35

Implicit

Salut, in primul rand felicitari pentru blog, arata foarte bine si este destul de plin de informatii utile. Partea a doua probabil nu ti se datoreaza numai tie pentru ca am vazut ca sunteti o echipa acolo. Nu inteleg de ce insa la capitolul social media stai destul de slab. In general pe nisa asta si cu traficul tau ar trebui sa ai mai multe retweeturi, fb share-uri, buzzuri etc. Poate ar trebui sa te ocupi putin si in sensul asta. De curiozitate as vrea sa te intreb care ar fi suma pe care o scoti intr-o luna din site?

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

1. Optimizarea index-ului, categoriilor si tagurilor nu ma intereseaza foarte mult pentru ca sansele sa prind vreo pozitie in serp tind spre 0. Ma dedic in totalitate articolelor. Iar pe taguri si categori, h1 e intotdeauna numele categoriei/tagului. Cat despre H2, in el sunt puse numele posturilor din tag/categorie si chiar nu m-am gandit la o solutie mai buna, desi m-am gandit de multe ori.

2. Te referi la descrieri manuale pentru fiecare post in parte ? Asta cred ca ar fi o idee buna, desi necesita mai multa munca. Iar decat sa folosesc un plugin sa le puna automat, cred ca mai bine-l las pe Google s-o faca el.

3. Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici aici. Poti sa imi explici mai clar, te rog ? Sau poate sunt eu prea obosit

4. Am incercat sa las doar imagine, dar scade CPM-ul semnificativ, iar reclama aia este de departe cea mai importanta de pe site si mi-ar reduce veniturile destul de mult.

Pentru featured nu folosesc plugin. Acolo apar posturile din categoria featured, iar codul pentru a le afisa este:
    Cod PHP:
    <?php $featured get_posts('category=76&numberposts=5&order=DESC');
    foreach (
    $featured as $post) : 
    setup_postdata($post); ?>
    <li><div class="desc"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></div>
    <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail'featured-thumb' ); ?></a></li>
    <?php endforeach;?>
    Daca vrei sa stii mai multe despre thumb-ul cu dimensiune custom, spune-mi

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Vad ca nu se mai incumeta nimeni sa posteze legat de subiect. Desi ai traficul de X ori mai mare decat ceea ce am eu, imi dau si eu cu parerea.

1. Ai putea modifica tema astfel incat sa nu ai x de h2, pe toate paginile. Primul H, l-as face H1. H-urile din sidebar le-as pune h4-5, sa nu influenteze prea mult. Nu stiu cat de utila ar fi o astfel de modificare acum, putand destabiliza ceva.
    2. As pune description la posturi. Ti-ar putea creste CTR-ul in acest mod -->> mai multi vizitatori.
    3. As pune Title posturilor manual astfel incat sa nu mai fie acelasi cu primul H2 actual.
    4. Prima reclama cred ca ar trebui pusa imagine. Daca este text, este posibil sa deranjeze userul (text langa textul tau, si-asa ingust...) iar acesta sa iasa rapid.

Cam asta cred ca i s-ar mai putea face din punctul meu de vedere.

PS. Ce plugin folosesti pentru posturile Featured de sub meniu ?

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Multumesc

Da, suntem o echipa de peste 15 oameni si eu foarte rar scriu cate un articol, pentru ca imi ocupa mult timp administrarea, optimizarea si mai ales researchul. Cat despre social media, sunt foarte dezamagit de rezultatele mele pentru ca vad cat de bine le merge altora. Totusi parca incepe sa se miste putin mai bine. Oricum tot citesc,testez si analizez, nu ma las pana nu iese ceva calumea.
    Castigurile sunt destul de mari, dar am de platit destule salarii, care nu sunt foarte mici, pentru ca le dau salariu fix + bonusuri in functie de performanta, iar uni ajung la sume mari.

Citat Postat în original de martynesku Vezi Post
    Salut, in primul rand felicitari pentru blog, arata foarte bine si este destul de plin de informatii utile. Partea a doua probabil nu ti se datoreaza numai tie pentru ca am vazut ca sunteti o echipa acolo. Nu inteleg de ce insa la capitolul social media stai destul de slab. In general pe nisa asta si cu traficul tau ar trebui sa ai mai multe retweeturi, fb share-uri, buzzuri etc. Poate ar trebui sa te ocupi putin si in sensul asta. De curiozitate as vrea sa te intreb care ar fi suma pe care o scoti intr-o luna din site?

Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Sandossu Vezi Post
    1. Optimizarea index-ului, categoriilor si tagurilor nu ma intereseaza foarte mult pentru ca sansele sa prind vreo pozitie in serp tind spre 0. Ma dedic in totalitate articolelor. Iar pe taguri si categori, h1 e intotdeauna numele categoriei/tagului. Cat despre H2, in el sunt puse numele posturilor din tag/categorie si chiar nu m-am gandit la o solutie mai buna, desi m-am gandit de multe ori.

2. Te referi la descrieri manuale pentru fiecare post in parte ? Asta cred ca ar fi o idee buna, desi necesita mai multa munca. Iar decat sa folosesc un plugin sa le puna automat, cred ca mai bine-l las pe Google s-o faca el.

3. Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici aici. Poti sa imi explici mai clar, te rog ? Sau poate sunt eu prea obosit

Daca vrei sa stii mai multe despre thumb-ul cu dimensiune custom, spune-mi
    1. Eu stiam ca H1 de exemplu este cel mai important intr-un post / pagina. Tu nu il folosesti deloc in posturi. L-ai putea folosi in locul titulului actual (H2). Acum ai cam 6-7 H2-uri pe unele posturi. Ai putea pune primul H1, urmatoarele din post H2 iar sidebarul H4 / H5. In felul asta ai fi mai relevant din punct de vedere al continutului onpage.

2. Da, ma refer la descrieri manuale. Ar putea creste CTR-ul pentru posturile pe care le publici de acum incolo. Bineinteles, o sa fie ceva in plus de munca.

3. Ma gandeam ca title sa il pui manual cu all in one seo pack, sa nu fie identic cu titlul actual (primul H2). De exemplu la postul asta: http://www.softsailor.com/games/3543...-2-review.html

Acum ai title = H2 = Starcraft 2 - review - Softsailor

Ai putea pune "Starcraft 2 review - Test and first impressions for new Starcraft" etc. Ceva in genul asta. In felul asta cred ca ai putea sa rankezi si pentru "test starcraft 2" sau "first impressions starcraft 2". E doar un exemplu. Keywordurile puse de mine sunt alese la intamplare si probabil nu sunt tocmai foarte cautate.

Daca imi poti da mai multe detalii despre thumb-ul cu dimensiune custom, trimite-mi eventual pe PM modul in care procedezi tu.

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Titlurile nu mai sunt in H1 dintr-o greseala. Am modificat acum, multumesc ca mi-ai spus, eu nu observasem.

O sa incerc cu descrierile manuale sa vad daca da rezultate si daca se poate masura.

Cu title manual deja testez in anumite categorii de posturi si cred ca o sa extind asta pe tot siteul.

O sa iti spun maine si cum fac cu thumb-ul.

florin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th April 2006
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    424
    Putere Rep
    38

Implicit

off topic
    1. acum am intrat pe:
    http://www.softsailor.com/how-to/362...ram-usage.html
    si imaginile nu arata tocmai bine
    2. http://www.softsailor.com/other-news...n-the-web.html
    Clipboard-1.jpg
    ar trebui sa folositi si altcev ainafara de adsense, ma refer la "Show non-Google ads from another URL "
    3. bun site. felicitari

Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Nu stiu cum ai reusit sa gasesti postul ala Cand am ingustat layout-ul chiar m-am asigurat sa misorez toate pozele si am verificate sute de posturi si toate erau bune...pana acum. O sa rezolv si problema asta, multumesc mult.

Cu Adsense chiar nu m-am gandit. O sa caut o solutie si pentru asta.

Citat Postat în original de florin Vezi Post
    off topic
    1. acum am intrat pe:
    http://www.softsailor.com/how-to/362...ram-usage.html
    si imaginile nu arata tocmai bine
    2. http://www.softsailor.com/other-news...n-the-web.html
    Clipboard-1.jpg
    ar trebui sa folositi si altcev ainafara de adsense, ma refer la "Show non-Google ads from another URL "
    3. bun site. felicitari

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Review
    De Radu V în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd December 2009, 13:02
  2. review nft.ro
    De dcosmin83 în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 12th September 2009, 10:07
  3. Review-uri pentru review-uri
    De misu în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1